Arsip kanggo

Kursus - MEP BIM

Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa Apa sing bakal sampeyan sinaoni Kolaborasi ing proyek multi-disiplin sing nglibatake proyek pipa Model elemen khas sistem pipa Ngerteni operasi logis sistem ing Revit Gunakake alat nuntun manual lan otomatis saka pipa Nindakake desain kanthi ...

Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing mbantu kita nganakake analisis energi saka bangunan. Kita bakal weruh cara ngetik informasi energi ing model lan cara ngekspor informasi iki kanggo perawatan ing sanjabane Revit. Ing bagean pungkasan, kita bakal menehi perhatian kanggo nggawe sistem logis ...

Revit Kursus MEP kanggo Sistem Listrik

Kursus AulaGEO iki mulang babagan panggunaan Revit kanggo model, ngrancang lan ngitung sistem listrik. Sampeyan bakal sinau kerja bareng karo disiplin liyane sing ana gandhengane karo desain lan konstruksi bangunan. Sajrone pangembangan kursus, kita bakal menehi perhatian marang konfigurasi sing dibutuhake ing proyek Revit supaya bisa nglakokake ...

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus canggih iki, aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah carane ngetrapake metodologi BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul praktik ing ngendi sampeyan bakal nggarap proyek nyata nggunakake program Autodesk kanggo nggawe model sing migunani tenan, nindakake simulasi 4D, nggawe proposal desain konseptual, ngasilake pitungan metrik sing tepat kanggo prakiraan biaya lan ...