#BIM - Kursus Spesialisasi Teknik Struktural karo ETABS

Konsep dhasar bangunan beton, nggunakake ETABS

Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake alat dhasar lan maju program pemodelan dhasar, ora mung bakal Desain unsur strukture bangunan bisa digayuh, bangunan kasebut uga bakal dianalisa adhedhasar rencana rinci, nggunakake alat kasebut paling kuat ing pasar ing pangembangan proyek piranti lunak struktural CSI Ultimate ETABS

Ing proyek iki, pitungan struktural bangunan nyata tingkat 6 kanggo panggunaan jinis omah bakal ditindakake, kanthi nggabungake tangga ing model kasebut, perbandingan saka asil Antarane sistem pemodelan sing dipasang ing pangkalan (EMP), lan sistem pemodelan kanthi interaksi struktur lemah (ISE), saliyane dhasar bangunan kanthi piranti lunak bakal diitung. SAFE 2016, lan sing terakhir bakal dibandhingake karo pitungan dhasar ing piranti lunak CSI ETABS Ultimate 16.2.0.

Platform internal piranti lunak bakal diterangno kanthi rinci CSI Ultimate ETABS Gumantung ing peraturan ACI 318-14. Unsur struktural sing rinci (kolom, balok, lan sikil) bakal digayuh ing lunak AUTOCAD. Uga bakal diolah minangka nyiapake laporan pitungan.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Sampeyan bakal bisa ngepetake PROJEK STRUKTUR SISMORESISTEN

Syarat lan prasyarat

  • KONSUS ASIN KANGGO ING KONEKSI

Sapa wae iki?

  • PELAJAR LAN PROFESIONALS ING INTEREST IN KALANG KULIT STRUKTUR

informasi luwih lengkap

Informasi liyane ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.