Arsip kanggo

Kursus Google Earth

Kursus Google Earth - saka awal

Dadi ahli Google Earth Pro sejati lan manfaatake kasunyatan manawa program iki saiki wis gratis. Kanggo individu, profesional, guru, akademik, siswa, lsp. Sapa wae bisa nggunakake piranti lunak iki lan digunakake ing lapangan dhewe. ---- ----------------- Google Earth minangka piranti lunak sing ngidini sampeyan bisa ndeleng liwat tampilan satelit, nanging uga liwat 'tampilan dalan', planet Bumi kita. Saiki…