Kursus GvSIG ing Valencia

gvsig valencia

Saka waktu pisanan saka 2010, Pusat Pelatihan Universitas Florida bakal nglayani kursus-kursus gvSIG, sing saiki wis diwulang minangka pelengkap menyang Diploma of Tourism Specialist. Wektu jam 20 kanggo rong minggu, ditemtokake para profesional, teknisi, lan pejabat sing pengin ngetik lapangan GIS kanthi nggunakake alat sing bebas nggunakake.

Iku misale jek kula inisiatif apik, sing ndhuweni dukungan saka College of Geographers of Valencia; saka iki gvSIG kudu terus mromosikake ing antarane pusat-pusat pelatihan kanggo ora mung nyebarake nanging uga kanggo nyumbang kesinambungan. Alesan kenapa kita nggawe promosi iki.

Tema kasebut disebarake minangka:

1. Pambuka GIS gratis: GVSIG - SEXTANTE, SAGA, GRASS, KOSMO, GEOLIVRE LINUX, SPRING, GMT (Generic Mapping Tools).

2. Langkah pisanan ing desktop GVSIG:

  • 2.1 Mbukak lan ndeleng informasi geografis.
    Format vektor lan Raster.
  • 2.2 Symbology. Carane nglambangake lan labelake entitas geografis kanthi cara sing bener lan visual. Sifat-sifat lapisan kasebut. Query and Location Tools.
  • 2.3 Pengolahan informasi alfanumerik. Akses informasi sing disambung karo èntitas grafis (tabel), pamilihan kanthi kritéria, serikat lan pranala antar tabel. Sambungan menyang Database.
  • 2.4 Vector Edition. Titah / edisi file vektor lan informasi sing gegandhengan.
  • 2.5 Geoprocessing Tools. Pangolahan dhasar ing lapisan informasi vektor (area pangaruh, clipping, persimpangan, serikat, gabungan poligon, lan liya-liyane).
  • 2.6 Realisasi peta. Nggawe peta Insertion unsur lan entitas. Tata letak lan nyiapake template kanggo nyetak utawa ngekspor menyang format "pdf"

3. GVSIG lan Infrastruktur Data Spasial.

  • 3.1 Akses menyang server remot gratis. Visualisasi lan konsultasi informasi spasial bebas (orthophotos, kadaster, informasi lingkungan, dll) liwat Internet liwat protokol WMS, WFS, lan WCS.
  • 3.2 Lokasi miturut jeneng panggonan. Panelusuran lan lokasi unsur geografis kanthi jeneng panggonan.

Biaya kanggo 190 Euros, sanajan ana diskon kanggo wong sing ketemu kondisi tartamtu. Iku paling apik kanggo kontak karo telpon 654.868.267 utawa ing email gerson.beltran (at) gmail.com

3 Balesan kanggo "Kursus GvSIG ing Valencia"

  1. Aku kasengsem ing kursus GVSIG lan aku kepengin ngerti carane aku bisa ngakses sanajan aku kudu metu saka negara. Aku pancene duwe panggonan kanggo sinau kanggo ngapusi piranti lunak kasebut ing kedalaman nanging ing Kosta Rika Aku ora nemokake komunitas utawa entitas sing ngidini aku kanggo njupuk kursus gratis subyek.
    Emailku leomtb24@hotmail.com

    Matur suwun

    Leonardo Ramírez S

  2. Hello Fernando.
    Aku wis ngirim email menyang wong-wong saka gvSIG supaya bisa nyambung lan mriksa pitakon.

    Mugi sampeyan bisa mlaku komunitas pangguna ing Kosta Rika.

    Salam

  3. Lords Florida Pusat Latihan Universitas

    Aku kepingin ngerti carane bisa nglatih aku ing sawetara cara nganggo gvsig, amarga aku manggon ing Costa Rica lan aku pengin bisa nggunakke sistem informasi iki, kanggo nggunakake piranti lunak gratis ing antarane para kolega Amerika Latin lan kanca-kanca. kolega sing lagi sinau kanggo gelar sarjana ing Sekolah Topografi, Kadastre lan Geodesis Universitas Nasional.

    Aku bakal appreciate ngerti apa sing bakal dadi mekanisme sing cocok kanggo nglatih aku ing manajemen GvSig liwat sampeyan utawa College of Geographers of Valencia
    Gracias

    Atte
    Ing Fernando Flores Ortiz
    Engineer in Topography and Geodesy
    telf (506)86-50-37-38
    Heredia, COSTA RICA, AMERIKA TENGAH

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.