Arsip kanggo

Kursus Desain Mekanik

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (2/3)

Creo Parametric minangka piranti lunak desain, manufaktur lan rekayasa PTC Corporation. Iki minangka piranti lunak sing ngidini modeling, fotorealisme, animasi desain, pertukaran data, ing antarane properti liyane sing nggawe populer banget ing antarane para desainer mekanik lan profesional liyane. AulaGEO nyedhiyakake kursus pemodelan 3D canggih iki sing nggunakake printah Creo canggih ...