Arsip kanggo

Kursus - Geospasial

Kursus Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktis Sistem Informasi Geografis nggunakake QGIS. -Semua latihan sing bisa sampeyan lakoni ing ArcGIS Pro, rampung karo piranti lunak gratis. -Ngimpor data CAD menyang GIS -Temtokake adhedhasar basis -Titungan adhedhasar aturan -Tata Pratelan -Koordinat impor saka Excel -Titik tips -Ngambar gambar Kabeh file ...

Kursus ArcGIS Pro Lanjut

Sinau nggunakake fungsi canggih ArcGIS Pro - piranti lunak GIS sing ngganti ArcMap Sinau level lanjut saka ArcGIS Pro. Kursus iki kalebu, aspek majeng ArcGIS Pro: Penanganan gambar satelit (Citra), database Spatial (Geodatabse), Manajemen cloud point LiDAR, Publikasi konten nganggo ArcGIS Online, Aplikasi kanggo ...