Gratis kursus gvSIG

Kanthi kepuasan gedhe kita ngluwihi kesempatan sing wis ditawakake dening CONTEFO kanggo aplikasi kursus 10 free gvSIG.

catalogo_cursos2

CONTEFO kanthi kerjasama karo Association gvSIG nawakake promosi sepuluh kursus gratis saka tingkat pangguna. Course cocog karo jadwal sertifikasi "Tingkat Anggota"Kanthi dadi jam 60 sajrone minggu 6 ing format teletraining.

Raffle pribadi bakal dianakaké ing kabeh aplikasi sing ditampa. Kanggo aplikasi sing disetujoni, sampeyan kudu ngisi wangun partisipasi sing katon ing www.contefo.com utawa dikirim ing www.contefo.com / moodle.

Penerapan aplikasi bakal mungkasi 13 March saka 2011.

Kursus kasebut bakal miwiti Maret 18 saka 2011.

Cathetan kursus kasedhiya ing

http://www.contefo.com/formacion_catalogo.html

Tujuan promosi iki yaiku kanggo siswa ngevaluasi kualitas kursus sing ditawakake dening CONTEFO, amarga kualitas kasebut minangka pilar dhasar sing dilatih ing kegiatan latihan perusahaan. Kanggo maksud iki, ing awal kursus, bakal diwenehake kanggo siswa sing dianugerahi kanggo nindakake survey babagan ekspektasi kursus lan survey kualitas kapindho ing mburi dalan.

Saka wayahe, enrollment ing online jadwal pelatihan gvSIG - Desktop bakal dibukak kanthi permanen.

Kita pengin sampeyan luck ing babak.

Tim Contempo Konsultasi lan Pelatihan Teknologi.
www.contefo.com
www.contefo.com/moodle

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.