Kursus Ilmu Data - Sinau nganggo Python, Plotly lan Leaflet

Saiki ana akeh sing kasengsem ing perawatan data sing akeh kanggo napsirake utawa njupuk keputusan sing bener ing kabeh bidang: spasial, sosial utawa teknologi.

Nalika data kasebut sing muncul saben dina dianalisis, ditafsirake lan dikomunikasikan, data kasebut bakal malih dadi ilmu. Visualisasi data bisa ditegesi minangka teknik nggawe animasi, diagram, utawa gambar kanggo tujuan komunikasi pesen.

Iki minangka kursus kanggo para penggemar visualisasi data. Wis diandharake kanthi latihan praktis saka konteks saiki kanggo pangerten sing luwih apik lan aplikasi sajrone 10 jam intensif.

Apa sing bakal sampeyan sinaoni?

  • Pambuka visualisasi data
  • Jinis data lan jinis grafik
  • Visualisasi data ing Plotly
  • Tampilan COVID ing Plotly
  • Plot data geografis ing plot
  • Bagan Nesu John
  • Grafis lan animasi ilmiah lan statistik
  • Peta interaktif nganggo brosur

Prasyarat

  • Keterampilan dhasar matematika
  • Dhasar kanggo katrampilan Python penengah

Sapa iku?

  • Pangembang
  • Pangguna GIS lan Geospasial
  • Peneliti data

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.