Arsip kanggo

Kursus HEC-RAS

Kursus modeling lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensial Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo modeling saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki diwiwiti saka awal lan dirancang kanthi langkah-langkah, kanthi latihan praktis, sing ngidini ngerti dhasar-dhasar penting ing manajemen Hec -RAS. Kanthi Hec-RAS sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo nindakake pasinaon banjir lan nemtokake ...