Arsip kanggo

Kursus - Pakaryan Sipil

Kursus AutoCAD - sinau gampang

Iki minangka kursus sing dirancang kanggo sinau AutoCAD saka awal. AutoCAD minangka piranti lunak sing paling populer kanggo desain sing dibantu komputer. Iki minangka platform dhasar kanggo wilayah kayata teknik sipil, arsitektur, desain mekanik lan simulasi. Iki minangka piranti lunak sing ideal kanggo miwiti, ngerti prinsip desain banjur aplikasi menyang piranti lunak khusus kanggo disiplin ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 1

Poin, permukaan lan alignment. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil Iki minangka kursus pertama saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing ngidini sampeyan sinau ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik lan aplikasi kanggo macem-macem ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 2

Majelis, permukaan, salib, cubing. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil Iki minangka kaloro saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki. lan aplikasi kanggo macem-macem ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, bagean salib. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil. Iki minangka nomer telu saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki. lan aplikasi kanggo macem-macem proyek lan ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 4

Kelas, saluran pembersihan, bingkisan, prapatan. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil Iki minangka nomer papat saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki. lan aplikasi menyang macem-macem proyek ...