Arsip kanggo

Kursus - LandWorks

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, kanthi piranti lunak gratis lan nganggo Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe lan sesambungan karo model digital. -Gawe model 3D nggunakake gambar, kayata teknik fotonemetik drone. -Gunakake piranti lunak gratis About3D lan MeshLab -Gawe nggunakake AutoDesk Recap, -Gawe nggunakake Bentley ContextCapture, -Generate point cloud ...

Kursus modeling lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensial Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo modeling saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki diwiwiti saka awal lan dirancang kanthi langkah-langkah, kanthi latihan praktis, sing ngidini ngerti dhasar-dhasar penting ing manajemen Hec -RAS. Kanthi Hec-RAS sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo nindakake pasinaon banjir lan nemtokake ...

Pambuka Kursus Sensing Remote

Temokake kekuwatan kanggo ngrasakake remot. Rasakake, rasakake, analisa lan deleng apa sing bisa ditindakake tanpa ana ing kana. Remote Sensing utawa Remote Sensing (RS) ngemot set teknik kanggo njupuk jarak jauh lan analisis informasi sing ngidini kita ngerti wilayah kasebut tanpa ana. Kelimpahan data pengamatan Bumi ...