Arsip kanggo

Kursus Konsep

Kursus Geologi Struktural

AulaGEO minangka proposal sing wis digawe pirang-pirang taun, nyedhiyakake macem-macem kursus pelatihan sing ana gandhengane karo topik kayata: Geografi, Geomatik, Teknik, Konstruksi, Arsitektur lan liya-liyane sing dituju ing bidang seni digital. Taun iki, kursus Geologi Struktural dhasar dibukak ing ...

Pambuka Kursus Sensing Remote

Temokake kekuwatan kanggo ngrasakake remot. Rasakake, rasakake, analisa lan deleng apa sing bisa ditindakake tanpa ana ing kana. Remote Sensing utawa Remote Sensing (RS) ngemot set teknik kanggo njupuk jarak jauh lan analisis informasi sing ngidini kita ngerti wilayah kasebut tanpa ana. Kelimpahan data pengamatan Bumi ...

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus canggih iki, aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah carane ngetrapake metodologi BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul praktik ing ngendi sampeyan bakal nggarap proyek nyata nggunakake program Autodesk kanggo nggawe model sing migunani tenan, nindakake simulasi 4D, nggawe proposal desain konseptual, ngasilake pitungan metrik sing tepat kanggo prakiraan biaya lan ...