Kursus - Modeling Sketchup

Modeling Sketchup

AulaGEO nyedhiyakake kursus modeling 3D karo Sketchup, minangka alat kanggo konseptualisasi kabeh bentuk arsitektur sing ana ing sawijining wilayah. Salajengipun, elemen lan bentuk kasebut bisa diwaca lan diselehake ing Google Earth.

Ing kursus iki, dheweke bakal bisa sinau dhasar sketsa lan model 3D omah bakal digawe saka awal kanthi rinci. Sawise ngrampungake modeling, sampeyan bakal bisa ngakses pelajaran cepet babagan V-Ray, kanggo ngrampungake rendering omah ing V-ray bakal rampung.

Apa sing bakal dipelajari siswa ing kursus sampeyan?

  • Pemodelan SketchUp
  • Rincian modeling 3D

Sapa iku?

  • Arquitectos
  • Model BIM
  • Model 3D

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.