#GIS - Kursus modifikasi lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras

Kursus praktis iki diwiwiti wiwit awal lan dirancang kanthi langkah-langkah, kanthi latihan praktis, sing ngidini sampeyan ngerti dhasar penting ing manajemen Hec-RAS.

Kanthi Hec-RAS, sampeyan bakal bisa nganakake panaliten banjir lan nemtokake wilayah banjir, nggabungake karo perencanaan kutha lan perencanaan tanah.

Dibandhingake kursus liyane sing mung fokus kanggo nerangake kawruh babagan teknis, kursus iki uga menehi gambaran sing rinci lan ringkes babagan kabeh langkah-langkah sing kudu diterusake nalika kita pengin miwiti sinau banjir nganti presentasi pungkasan, nggunakake pengalaman sing diklumpukake sawise luwih saka taun 10 nganakake panaliten kanggo administrasi, promotor pribadi utawa proyek riset.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Nindakake kajian hidraulik saluran alami utawa tiruan
  • Evaluasi wilayah banjir kali lan lepen.
  • Rencanana wilayah adhedhasar wilayah banjir utawa domain umum hydraulic.
  • Nindakake simulasi saluran utawa struktur hidrolik.
  • Gabung nggunakake Sistem Informasi Geografi (GIS) kanggo nggampangake lan ningkatake pasinaon hidrolik.

Prasyarat Kursus

  • Ora ana kawruh babagan teknis utawa piranti lunak sadurunge, sanajan bisa nggampangake pembangunan kanthi cepet nalika wis nggunakake ArcGIS utawa GIS liyane.
  • Sadurunge diwiwiti, sampeyan kudu nginstal ArcGIS 10, lan Ekstensif Spatial lan 3D Analyst aktif.
  • Disiplin lan semangat sinau.

Sing mesthi wae?

  • Siswazah utawa siswa kanthi gelar sing ana hubungane karo manajemen wilayah utawa lingkungan, kayata Engineer, Geographers, Arkitek, Geologi, Ilmu Lingkungan, lsp.
  • Konsultan utawa profesional sing minat karo manajemen wilayah, bebaya alami utawa manajemen hidrolik.

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Siji Wangsulan "#GIS - Pemodelan lan analisis kursus banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS"

  1. გამარჯობა, მაინტერესებს ამ ეტაპზე თუ არის შესაძლებელი პროგრამის შესწავლა?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.