#GIS - Kursus Modeling Banjir - HEC-RAS wiwit wiwitan

Anane banjir lan banjir nganggo piranti lunak gratis: HEC-RAS

HEC-RAS minangka program Engineers Tentara Amerika Serikat, kanggo modeling banjir ing kali alami lan saluran liyane. Ing kursus pambuko iki, kita bakal weruh proses kanggo realisasi model siji-dimensi, sanajan ing versi program 5, model modhaptar aliran loro dimensi wis digabung, uga kapabilitas pemodelan transfer endapan.

Kursus kasebut bakal maju liwat kabeh proses ngasilake model: saka nggawe geometri, entri data analisis, eksekusi model, lan ekspor data.

Iki minangka kursus sing nyata praktis kanthi dosis teori sing cukup lan perlu, ing endi bahan diwenehake kanggo ngetutake saben piwulang kanthi nyata.

HecRas minangka program kanggo ngetung banjir lan banjir.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Ngerti panggunaan HEC-RAS ing level wiwitan
  • Ngerti prinsip dhasar hidrologi lan hidraulik sing digunakake dening program kasebut
  • Gawe model banjir lan napsirake asil

Prasyarat Kursus

  • Komputer
  • Kawruh dhasar hidrologi
  • Manajemen piranti lunak ing tingkat wiwitan

Sing mesthi wae?

  • Profesional sing kudu nggawe model banjir
  • Tertarik ngerti piranti lunak migunani anyar kanggo karir profesional

informasi luwih lengkap

Sing mesthi wae uga kasedhiya ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.