Arsip kanggo

Kursus NavisWorks

Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake Revit lan Naviswork. Ekstraksi petungan metrik minangka tugas penting sing dicampur ing macem-macem tahapan proyek lan duwe peran penting ing kabeh dimensi BIM. Sajrone kursus iki, sampeyan bakal sinau ...