AulaGEO Kursus - Penawaran pelatihan sing paling apik ing Geo-Engineering

Deleng rinci
metodologi bim

#BIM - Lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mbalekake wae

#BIM - Kursus Revit Autodesk - gampang

Minangka gampang ndeleng ahli ngembangake omah - dijelasake langkah-langkah Mangerteni AutoDesk Revit kanthi cara sing gampang ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus struktur robot

#BIM - Kursus Desain Struktural kanthi nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap kanggo nggunakake Robot Struktural Analysis kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus spesialisasi ing struktur karo etabs

#BIM - Kursus Spesialisasi Teknik Struktural karo ETABS

Konsep dhasar bangunan konkrit, nggunakake ETABS Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake alat dhasar kanggo peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453960_32fc_3

#BIM - Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Tingkat 1

Analisis lan desain bangunan - Zero tingkat ing tingkat sing luwih maju. Objektif kursus kasebut yaiku nyedhiyakake peserta ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
2453934_9f15_2 (1)

#BIM - Kursus ETABS kanggo Teknik Struktural - Tingkat 2

Analisis lan desain bangunan tahan gempa: kanthi piranti lunak CSI ETABS Tujuane yaiku kanggo menehi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

#BIM - Kursus Dhasar Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ngrampungake kursus struktur

#BIM - Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

Pandhuan desain praktis karo Model Informasi Gedhung sing ditujokake kanggo desain struktural. Tarik, ngrancang lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus proyek struktural

#BIM - Kursus Proyek Struktural (Revit Struktur + Robot + Steel)

Sinau nggunakake Revit, Analisis Struktural Robot lan Advance Steel kanggo desain struktural bangunan. Gambar, desain lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revite mep course

#BIM - Revit MEP Course (Mekanik, Listrik lan Plumbing)

Gambar, ngrancang lan dokumen proyek sistem sampeyan karo Revit MEP. Ketik kolom desain karo BIM (Bangunan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
desain baja majeng

#BIM - Desain Baja Lanjut

Sinau desain struktural nggunakake piranti lunak Advanced Steel Design. Rancang bangunan Yayasan lengkap, kolom rentang Struktur, rincian Plancuhan Nomer ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ndandani kursus kebersihan mep

#BIM - Sistem Hydrosanitary nggunakake Revit MEP

Sinau nggunakake REVIT MEP kanggo desain Pemasangan Sanitasi. Sugeng rawuh ing kursus fasilitas Sanitasi karo Revit MEP ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus dinamis bim

#CODE - Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain Komputasi BIM Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan pambuka kanggo jagad desain komputasi kanthi nggunakake Dynamo, platform ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus pambuko kanggo program

#CODE - Kursus Pambuka Programming

Sinau program, dhasar pamrograman, alur lan pseudocode, program saka Keperluan awal: Kepengin sinau Ngerti ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
desain workbench ansys

#CODE - Pambuka kanggo Kursus Desain nggunakake workbench Ansys

Pandhuan dhasar kanggo nggawe simulasi mekanik ing program analisis elemen terbatas sing hebat iki. Langkung-langkung engineers ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus 10 arcgis

#GIS - Kursus ArcGIS 10 - wiwit awal

Sampeyan seneng GIS, dadi ing kene, sampeyan bisa sinau ArcGIS 10 saka wiwitan lan entuk sertifikat. Kursus iki 100% ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
1927556_8ac8_3

#GIS - Kursus Pro ArcGIS - wiwit wiwitan

Sinau ArcGIS Pro Gampang - iku mesthi dirancang kanggo para penggemar sistem informasi geografis, sing pengin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mesthi arcgis majeng

#GIS - Kursus Pro ArcGIS Lanjut

Sinau nggunakake fitur canggih piranti lunak ArcGIS Pro - GIS sing ngganti ArcMap Sinau tingkat canggih ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
arcgis lan qgis mesthi wae

#GIS - Kursus ArcGIS lan QGIS 3 - tugas sing padha

Sinau GIS nggunakake loro program, kanthi model data sing padha Ngelingake Kursus QGIS mula digawe ing Spanyol, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
geolokasi nganggo peta google html

#GIS - Kursus Geolokasi kanggo Android - nggunakake html5 lan Peta Google

Sinau babagan cara ngetrapake peta google ing aplikasi ponsel sampeyan nganggo phonegap lan API javascript google Ing iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Hecras mesthi

#GIS - Kursus Modeling Banjir - HEC-RAS wiwit wiwitan

Analisa banjir lan banjir kanthi piranti lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS minangka program Angkatan Tentera Angkatan Darat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus hecras lan arcgis

#GIS - Kursus modifikasi lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
qgis mesthi

#GIS - QGIS 3 mesthi langkah saka awal

Kursus QGIS 3, kita wiwit nul, kita langsung menyang titik nganti tekan tingkat sing ana, ing pungkasan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
saklajengipun

#GIS - Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktik Sistem Informasi Geografi kanthi nggunakake QGIS. - Kabeh latihan sing bisa ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 1

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 1

Titik, permukaan lan alignment. Sinau babagan cara nggawe desain dhasar lan linear dianggo karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Surveying ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 2

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 2

Sidang, permukaan, salib bagean, persagi. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 3

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 3

Alignasi canggih, permukaan, bagean silang. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 4

#LAND - Kursus Sipil 3D kanggo karya sipil - Tingkat 4

Eksplorasi, draj kebersihan, plot, persimpangan. Sinau babagan carane nggawe desain linear dhasar lan bisa digunakake karo piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus bumi google

# LAND - Kursus Google Bumi - wiwit wiwitan

Dadi ahli Google Earth Pro sing sejatine lan njupuk kauntungan saka program iki saiki gratis. Kanggo individu, profesional, guru, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
remot sensor

# LAND - Kursus Pengenalan Sensing Remot

Temokake kekuwatan sensasi terpencil. Pengalaman, rumangsa, nganalisa lan ndeleng kabeh sing bisa ditindakake kanthi ora ana….
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

# Modul Terrain Digital #LAND - AutoDesk Recap lan Regard3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...