Kursus AulaGEO - Penawaran latihan paling apik ing Geo-Engineering

Deleng rinci
scketchup

Kursus - Modeling Sketchup

Sketchup Modelling AulaGEO nyedhiyakake kursus modeling 3D karo Sketchup, minangka alat kanggo nggawe konsep kabeh arsitektur ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Ciência

Kursus Ilmu Data - Sinau nganggo Python, Plotly lan Leaflet

Saiki ana akeh sing kasengsem ing perawatan data sing akeh kanggo napsirake utawa njupuk keputusan sing bener ing kabeh ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
metodologi bim

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ans

Kursus Ansys Workbench 2020

Ansys Workbench 2020 R1 Sepisan maneh AulaGEO nggawa tawaran anyar kanggo latihan ing Ansys Workbench 2020 R1 ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
1927556_8ac8_3

Kursus ArcGIS Pro - dhasar

Sinau ArcGIS Pro Gampang - iku mesthi dirancang kanggo para penggemar sistem informasi geografis, sing pengin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mesthi arcgis majeng

Kursus ArcGIS Pro Lanjut

Sinau nggunakake fitur canggih piranti lunak ArcGIS Pro - GIS sing ngganti ArcMap Sinau tingkat canggih ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
AutoCAD

Kursus AutoCAD - sinau gampang

Iki minangka kursus sing dirancang kanggo sinau AutoCAD saka awal. AutoCAD minangka piranti lunak sing paling populer kanggo desain sing dibantu ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
3DS

Kursus Autodesk 3ds Max

Sinau Autodesk 3ds Max Autodesk 3ds Max, minangka piranti lunak sing lengkap sing nawakake kabeh alat sing bisa digawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
navisworks

Kursus BIM 4D - nggunakake Navisworks

Sugeng rawuh ing lingkungan Naviworks, alat kerja kolaborasi Autodesk, sing dirancang kanggo manajemen proyek ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
blender

Kursus campuran - Pemodelan kutha lan lanskap

Blender 3D Kanthi kursus iki, siswa bakal sinau nggunakake kabeh alat kanggo model obyek ing 3D, liwat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 1

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 1

Poin, permukaan lan alignment. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake ing Topografi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 2

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 2

Majelis, permukaan, salib, cubing. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 3

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, bagean salib. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
tingkat 3D sipil 4

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 4

Kelas, saluran pembersihan, bingkisan, prapatan. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Kursus struktur robot

Kursus Desain Struktural nggunakake Struktur Robot AutoDesk

Pandhuan lengkap kanggo nggunakake Robot Struktural Analysis kanggo model, pitungan lan desain struktur beton lan baja ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus dinamis bim

Kursus dinamo kanggo proyek teknik BIM

Desain Komputasi BIM Kursus iki minangka pandhuan sing ramah lan pambuka kanggo jagad desain komputasi kanthi nggunakake Dynamo, platform ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit arsitektur

Dhasar kursus Arsitektur nggunakake Revit

Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan Revit kanggo nggawe proyek kanggo bangunan Ing kursus iki kita bakal fokus menehi sampeyan ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
gearth

Kursus Google Earth: saka dhasar nganti maju

Google Earth minangka piranti lunak sing teka kanggo merevolusi cara ndeleng jagad. Pengalaman sekitar ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kesan

Kursus Pencetakan 3D nggunakake Cura

Iki minangka kursus pambuka kanggo alat SolidWorks lan teknik pemodelan dhasar. Sampeyan bakal menehi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
ngrampungake kursus struktur

Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

  Pandhuan desain praktis karo Model Informasi Gedhung sing ditujokake kanggo desain struktural. Tarik, ngrancang lan dokumen ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
remot sensor

Pambuka Kursus Sensing Remote

Temokake kekuwatan kanggo ngrasakake remot. Eksperimen, rasakake, analisa lan deleng apa sing bisa ditindakake tanpa ana ing kana. The ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
nastran

Kursus Nastran Penemu

Penemu Autodesk Nastran minangka program simulasi numerik sing kuat lan kuat kanggo masalah rekayasa. Nastran yaiku mesin ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Hecras mesthi

Kursus Pemodelan Banjir - HEC-RAS saka awal

Analisa banjir lan banjir kanthi piranti lunak gratis: HEC-RAS HEC-RAS minangka program Angkatan Tentera Angkatan Darat ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
model maneh

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, nganggo piranti lunak gratis lan Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
kursus hecras lan arcgis

Kursus modeling lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensi Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo pemodelan saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
plumbing bim

Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa Apa sing bakal sampeyan sinaoni Kerja bareng ing proyek multi-disiplin sing ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
revit hvac

Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing nulungi ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
milih

Revit Kursus MEP kanggo Sistem Listrik

Kursus AulaGEO iki mulang babagan panggunaan Revit kanggo model, ngrancang lan ngitung sistem listrik. Sampeyan bakal sinau ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
saklajengipun

Kursus Sistem Informasi Geografis karo QGIS

Sinau nggunakake QGIS liwat latihan praktik Sistem Informasi Geografi kanthi nggunakake QGIS. - Kabeh latihan sing bisa ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
dtwin

Kursus Kembar Digital: Filsafat kanggo revolusi digital anyar

Saben inovasi duwe pandhereke, yen digunakake, ngowahi industri sing beda-beda. PC ngganti cara nyopir ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
mikir 22

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (2/3)

Creo Parametric minangka piranti lunak desain, manufaktur lan rekayasa PTC Corporation. Minangka piranti lunak sing ngidini modeling, ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
Aku mikir

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, Ansys lan Simulasi (3/3)

Creo minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
PERCAYA

Kursus Parametrik PTC CREO - Desain, analisis lan simulasi (1/3)

CREO minangka solusi 3D CAD sing mbantu sampeyan nyepetake inovasi produk supaya sampeyan bisa nggawe ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
bim5

Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
os

Web-GIS mesthi nganggo piranti lunak open source lan ArcPy kanggo ArcGIS Pro

AulaGEO nampilake kursus iki sing fokus ing pangembangan lan interaksi data spasial kanggo implementasi Internet ...
Deleng liyane ...
Deleng rinci
4250228_161f

Desain Lanjut saka Baja Beton lan Struktural sing Ditetepake

Sinau desain baja beton lan struktural sing diperkuat kanthi nggunakake piranti lunak Revit Structure lan Advanced Steel Design. Desain beton bertulang ...
Deleng liyane ...