Arsip kanggo

Kursus - Operasi BIM

Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake Revit lan Naviswork. Ekstraksi petungan metrik minangka tugas penting sing dicampur ing macem-macem tahapan proyek lan duwe peran penting ing kabeh dimensi BIM. Sajrone kursus iki, sampeyan bakal sinau ...

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus canggih iki, aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah carane ngetrapake metodologi BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul praktik ing ngendi sampeyan bakal nggarap proyek nyata nggunakake program Autodesk kanggo nggawe model sing migunani tenan, nindakake simulasi 4D, nggawe proposal desain konseptual, ngasilake pitungan metrik sing tepat kanggo prakiraan biaya lan ...