Kursus Autodesk 3ds Max

Sinau Autodesk 3ds Max

Autodesk 3ds Max, minangka piranti lunak sing lengkap sing nawakake kabeh alat sing bisa digunakake kanggo nggawe desain ing kabeh wilayah kayata game, arsitektur, desain interior lan karakter.

AulaGEO nyedhiyakake kursus Autodesk 3ds Max, saka metodologi AulaGEO, diwiwiti saka awal, nerangake fungsi dhasar piranti lunak kasebut, lan mbaka sethithik nerangake alat anyar lan nindakake latihan praktis. Ing pungkasan, siswa bakal bisa nggawe proyek, sing bakal dikembangake kanthi ngetrapake macem-macem katrampilan sing dipikolehi ing proses sinau. Kursus iki bakal nyedhiyakake alat sing dibutuhake kanggo nambah katrampilan desain lan nggawe proyek bermutu, lan nggedhekake portofolio profesional.

Apa sing bakal sampeyan sinaoni?

  • Sinau konsep, sinau alat, aplikasi ing proyek
  • Ngerteni antarmuka piranti lunak 3ds Max
  • Prentah sing beda kanggo digunakake ing piranti lunak.

Sapa iku?

  • Arquitectos
  • Desainer BIM
  • Desainer 3D
  • Model Game

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.