Arsip kanggo

Kursus Programming

Kursus Python - Sinau kanggo Program

AulaGEO nggawa kabeh wong minangka kursus Python pambuka sing bakal ngidini siswa nggoleki materi lan ngakses kursus sing luwih dhuwur utawa maju ing Python. Ora dibutuhake pengetahuan sadurunge kanggo ngrampungake kursus amarga dibangun wiwit wiwitan, lan alat sing dibutuhake ditawakake kanggo ngerti kabeh konsep sing ditemtokake ing ...

Pambuka kursus program

  Sinau program, dhasar pemrograman, diagram alur, lan pseudocode, program saka awal Syarat: Kepinginan kanggo sinau Ngerti cara nginstal program ing komputer Instal program PseInt (Ana pelajaran sing nerangake cara nggawe) Instal program DFD kanggo nggawe diagram alur (Ana pelajaran khusus sing bakal ...