Course Project with AutoCAD Civil 3D 2011

Kanggo proyek-proyek rekayasa, nyakup pembangunan, dalan, topografi lan pipa jaringan AutoCAD Civil 3D 2011 isih alat sing terkenal. Sawise evolusi sing wis kedadeyan ing piranti lunak iki, ing versi 2011 bisa diamati akeh kedewase pangguna ing njupuk antarmuka anyar sing sawise tipis encotronazos kita waca akeh keuntungan.

autocad civil 3d 2011

APLIKASI, perusahaan sing ngembangake kuwi 3D manual sipil kita marang sing sadurungé sing jadwal wektu mesthi intensif 9 6 AM: PM 30 (9 18,30 kanggo) ing 22 lan 23 2011 days Maret.

Kursus mesthi ana ing Valencia, lan ana wates registrasi kanggo 15 Maret. Wiwit kuota wis diwatesi, perlu cepet-cepet.

Biaya: 295 Euros, kanthi pilihan kanggo disubsidi karo Yayasan Tripartit kanggo Training Employment.

Aku iku kesempatan sing terkenal, kita seneng kursus intensif lan luwih akeh ing kota-kota liyané. Iku dadi tedious dalan sing akhir minggu akhiran interspersed utawa sawetara bengi ing tengah lalu lintas lan exhaustion sawise karya. Iki rampung ing jam 16 rong dina berturut-turut.

Tema:

  1. AutoCAD Civil Interface 3D.
  2. Ngimpor lan ngatur file titik.
  3. Generasi MDT. Analisis elevasi, lereng lan dhaerah.
  4. Desain platform
  5. Profil: longitudinal lan transversal.
  6. Karya lurus: Alignments, ngetik bagian lan renda.
  7. Gerakan bumi lan perhitungan volume.

Formulir pra-registrasi Kene.
Course detail Kene.

Kanggo informasi luwih lengkap sampeyan bisa hubungi Vicente Alarcón
ing 96.313.40.35 telpon - 629.670.173
utawa menyang mail vicente.alarcon (ing) applyd.com

2 Balesan kanggo "Course of projects karo AutoCAD Civil 3D 2011"

  1. 3D KURSUS SIVIL 2012 IN 144 VIDEOS LINGKUNGAN IN
    www (Titik) peruviantec (titik) tk

  2. KURSUS SIVIPU 3D 2011 IN 144 VIDEOS SECRETS VEALO ALREADY IN:

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.