Arsip kanggo

Kursus Rekap AutoDesk

Kursus Pemodelan Kasunyatan - Rekam AutoDesk lan About3D

Gawe model digital saka gambar, kanthi piranti lunak gratis lan nganggo Recap Ing kursus iki sampeyan bakal sinau nggawe lan sesambungan karo model digital. -Gawe model 3D nggunakake gambar, kayata teknik fotonemetik drone. -Gunakake piranti lunak gratis About3D lan MeshLab -Gawe nggunakake AutoDesk Recap, -Gawe nggunakake Bentley ContextCapture, -Generate point cloud ...