Arsip kanggo

Kursus ArcGIS

Kursus ArcGIS Pro - nol nganti maju lan ArcPy

Apa sampeyan pengin sinau nggunakake alat sing disedhiyakake dening ArcGIS Pro, wiwit wiwitan? Kursus iki kalebu dhasar ArcGIS Pro; sunting data, metode pilihan adhedhasar atribut, nggawe zona sing disenengi. Banjur kalebu digitalisasi, nambah lapisan, nyunting tabel lan kolom ing atribut. Sampeyan uga bakal sinau nggawe simbol ...

Kursus ArcGIS Pro lan QGIS 3 - babagan tugas sing padha

Sinau GIS nggunakake kaloro program kasebut, kanthi model data sing padha Warning Kursus QGIS wiwitane digawe ing basa Spanyol, ngetutake pelajaran sing padha karo kursus bahasa Inggris sing populer Sinau ArcGIS Pro Easy! Kita nindakake kanggo nuduhake manawa kabeh bisa bisa nggunakake piranti lunak mbukak; mesthi nganggo basa Spanyol Banjur, sawetara pangguna ...

Kursus ArcGIS Pro Lanjut

Sinau nggunakake fungsi canggih ArcGIS Pro - piranti lunak GIS sing ngganti ArcMap Sinau level lanjut saka ArcGIS Pro. Kursus iki kalebu, aspek majeng ArcGIS Pro: Penanganan gambar satelit (Citra), database Spatial (Geodatabse), Manajemen cloud point LiDAR, Publikasi konten nganggo ArcGIS Online, Aplikasi kanggo ...

Kursus modeling lan analisis banjir - nggunakake HEC-RAS lan ArcGIS

Temokake potensial Hec-RAS lan Hec-GeoRAS kanggo modeling saluran lan analisis banjir #hecras Kursus praktis iki diwiwiti saka awal lan dirancang kanthi langkah-langkah, kanthi latihan praktis, sing ngidini ngerti dhasar-dhasar penting ing manajemen Hec -RAS. Kanthi Hec-RAS sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo nindakake pasinaon banjir lan nemtokake ...