Arsip kanggo

Revit kursus

#BIM - Desain Baja Lanjut

Sinau desain struktural nggunakake piranti lunak Advanced Steel Design. Rancang Yayasan bangunan lengkap, kolom Struktur rincian, Rencana kuantitas lan rancangan kuantitas instruktur nerangake babagan interpretasi gambar struktural lan kepiye bisa ditindakake ing model model telung dimensi. Nerangake babagan carane nggawe desain cetak lan mangertos ...

#BIM - Lengkap metodologi BIM

Ing kursus majeng iki aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah babagan cara ngetrapake metode BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul praktik ing ngendi sampeyan bakal nggarap proyek nyata nggunakake program Autodesk kanggo nggawe model sing migunani banget, nindakake simulasi 4D, nggawe proposal desain konseptual, ngasilake petungan metrik sing tepat kanggo ngira biaya lan ...