Arsip kanggo

Revit kursus

Revit Kursus MEP - Instalasi Pipa

Nggawe model BIM kanggo instalasi pipa Apa sing bakal sampeyan sinaoni Kolaborasi ing proyek multi-disiplin sing nglibatake proyek pipa Model elemen khas sistem pipa Ngerteni operasi logis sistem ing Revit Gunakake alat nuntun manual lan otomatis saka pipa Nindakake desain kanthi ...

Revit Kursus MEP - Instalasi Mekanik HVAC

Ing kursus iki, kita bakal fokus ing panggunaan alat Revit sing mbantu kita nganakake analisis energi saka bangunan. Kita bakal weruh cara ngetik informasi energi ing model lan cara ngekspor informasi iki kanggo perawatan ing sanjabane Revit. Ing bagean pungkasan, kita bakal menehi perhatian kanggo nggawe sistem logis ...

Revit Kursus MEP kanggo Sistem Listrik

Kursus AulaGEO iki mulang babagan panggunaan Revit kanggo model, ngrancang lan ngitung sistem listrik. Sampeyan bakal sinau kerja bareng karo disiplin liyane sing ana gandhengane karo desain lan konstruksi bangunan. Sajrone pangembangan kursus, kita bakal menehi perhatian marang konfigurasi sing dibutuhake ing proyek Revit supaya bisa nglakokake ...

Jumlah njupuk kursus BIM 5D nggunakake Revit, Navisworks lan Dynamo

Ing kursus iki, kita bakal fokus kanggo ngekstrak jumlah langsung saka model BIM kita. Kita bakal ngrembug macem-macem cara kanggo ngekstrak jumlah nggunakake Revit lan Naviswork. Ekstraksi petungan metrik minangka tugas penting sing dicampur ing macem-macem tahapan proyek lan duwe peran penting ing kabeh dimensi BIM. Sajrone kursus iki, sampeyan bakal sinau ...

Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

  Pandhuan desain praktis kanthi Model Informasi Bangunan sing ditujokake kanggo desain struktural. Gambar, desain lan dokumentasi proyek struktural kanthi REVIT Ketik bidang desain nganggo BIM (Model Informasi Bangunan) Nguasai alat gambar sing kuat Gawe template sampeyan dhewe Ekspor kanggo program pitungan Gawe lan dokumen rencana ...

Mesthi sistem hydrosanitary nggunakake Revit MEP

Sinau nggunakake REVIT MEP kanggo desain Instalasi Sanitasi. Sugeng rawuh ing kursus Instalasi Sanitasi karo Revit MEP. Kaluwihan: Sampeyan bakal dominasi saka antarmuka nganti nggawe rencana. Sampeyan bakal sinau kanthi proyek umum paling umum 4 tingkat. Aku bakal nuntun langkah demi langkah, aku ora bakal ngira yen sampeyan ngerti babagan Revit utawa Sanitaria. ...

Kursus Revit MEP (Mekanik, Listrik lan Plumbing)

Gambar, desain lan dokumentasi proyek sistem sampeyan nganggo Revit MEP. Ketik bidang desain nganggo BIM (Model Informasi Bangunan) Master alat nggambar kuat Ngonfigurasi pipa dhewe kanthi otomatis ngetung diameter Desain sistem AC kanthi mekanik Nggawe lan dokumentasi jaringan listrik Gawe laporan sing migunani lan profesional ...

Kursus Autodesk Revit - gampang

Gampang ndeleng pakar sing ngembangake omah - diterangno langkah demi langkah Sinau AutoDesk Revit cara sing gampang. Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau konsep Revit kanthi langkah-langkah nalika nggawe omah; Sumbu konstruktif ing rencana lan dhuwure, Dhasar, tembok lan papan mezzanine, Pintu lan windows, Atap, Dimensi, Detil ...