Arsip kanggo

Kursus Sipil 3D

Kursus 3D Sipil - Spesialisasi ing karya sipil

AulaGEO nyedhiyakake 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki lan ditrapake ing macem-macem proyek lan situs konstruksi. Dadi ahli ing piranti lunak lan sampeyan bakal bisa ngasilake karya bumi, ngetung bahan lan rega konstruksi lan ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 1

Poin, permukaan lan alignment. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil Iki minangka kursus pertama saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing ngidini sampeyan sinau ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik lan aplikasi kanggo macem-macem ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 2

Majelis, permukaan, salib, cubing. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil Iki minangka kaloro saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki. lan aplikasi kanggo macem-macem ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, bagean salib. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil. Iki minangka nomer telu saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki. lan aplikasi kanggo macem-macem proyek lan ...

Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 4

Kelas, saluran pembersihan, bingkisan, prapatan. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil Iki minangka nomer papat saka 4 kursus sing diarani "Autocad Civil3D kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil" sing bakal ngidini sampeyan sinau babagan cara ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki. lan aplikasi menyang macem-macem proyek ...