Arsip kanggo

Kursus - Struktur BIM

Kursus Teknik Struktural nggunakake Revit

  Pandhuan desain praktis kanthi Model Informasi Bangunan sing ditujokake kanggo desain struktural. Gambar, desain lan dokumentasi proyek struktural kanthi REVIT Ketik bidang desain nganggo BIM (Model Informasi Bangunan) Nguasai alat gambar sing kuat Gawe template sampeyan dhewe Ekspor kanggo program pitungan Gawe lan dokumen rencana ...

Cara lengkap metodologi BIM

Ing kursus canggih iki, aku nuduhake sampeyan langkah demi langkah carane ngetrapake metodologi BIM ing proyek lan organisasi. Kalebu modul praktik ing ngendi sampeyan bakal nggarap proyek nyata nggunakake program Autodesk kanggo nggawe model sing migunani tenan, nindakake simulasi 4D, nggawe proposal desain konseptual, ngasilake pitungan metrik sing tepat kanggo prakiraan biaya lan ...