Titik topografi kanthi total stasiun

Mung dina iki kita miwiti dalan karo sing kita ngarepake kanggo njupuk teknisi cadastre saka munisipalitas lan mancomunidades kanggo nglengkapi latihan, kang nganti saiki kanggo alasan prioritas wis mung kadastral. Tujuane yaiku supaya bisa nyedhiyakake layanan kanggo entuk informasi sing perlu kanggo desain proyek infrastruktur.stasiun-total

Kursus iki intensif ing telung dina, akhir minggu sing nyakup sawetara kurban kanggo para insinyur sing nutupi peserta lan peserta 25 sing mandheg menyang omah-omahé kanggo nderek acara. Minangka dina iki kita bakal nindakake loro acara liyane, amarga iki pisanan ditujukan kanggo wong-wong sing wis nggunakake stasiun total miturut pendekatan kadaster, nanging uga wis sneaked sawetara sing teka saka nggunakake theodolite konvensional.

Pengalaman luwih menarik, kanthi cara iki bakal nguji model anyar saka Sokkia 630 RX, sing wis teka karo plummet laser lan piranti kanggo ngundhuh data USB lan kartu SD. Kita uga bakal nliti hal-hal sing menarik saka campuran insinyur sipil sing berpengalaman, teknisi kadaster lan murid-murid jarak jauh sing duwe janjine yen padha serius babagan sinau karier universitas sajrone pangembangan teritorial.

Sawise nem sasi iku apik kanggo ndeleng kabeh sumber daya manungsa sing nggawe tim, sijine bebarengan ing salah siji panggonan, kanggo nuduhake sawetara pengalaman lan kanggo nyuda wektu sing disebabake dening jarak ing hubungan interpersonal lan profesional iri. Sayange yen taun sabanjure aku kudu netepake grup iki.

Mbalik maneh, ing dina kapisan, ing wayah esuk sesaat ing lapangan wis ditetepake kanggo mbuktekake yen total stasiun sing teka ing acara kasebut, lan para peserta menehi saran babagan nggunakake piranti kasebut. Wonten ing wanci dinten tema téma babagan infrastruktur dipunjlentrehaken, kegunaanipun kangge manungsa berinteraksi kaliyan alam ing pembangunan berkelanjutan lan aspèk dhasar ingkang kedah dipunmangertosi; Sejatine ing dalan, sistem saluran pembuangan lan banyu ngombe.

Banjur ing dina kapindho, Sabtu bakal dadi lapangan lapangan kanggo mbangun bagean dalan lan dina katelu dina baris driving. Minangka alat digitalisasi bakal digunakake Global Mapper kanggo conto sampel cahya ing modhèl, lan CAD Civil Ing dina katelu, nanging mung ing tingkat kurva. Ing wayah wektune, mancomunidades bisa nyimpen dhuwit sing apik, sing asring ana informasi awal lan pasangan elaborasi profil proyek karo organisasi kerja sama ing konteks iki. Uga kawruh sing diwiwiti ing dina iki bakal nggawe sumber daya iki mbukak pikiran sampeyan kanggo kesempatan sing mung bisa mbukak ing urip Panggonan: Sawetara panggonan ilang -ora akeh- saka Honduras.

Pr, pungkasanipun aku bisa nyingkirake laptop lan mung ngatur Blogsy

9 Balesan kanggo "Titik topografi kanthi total stasiun"

  1. Salam paling apik aku kepengin banget ing kursus iki, bakal ana ing 2017 sing bakal diwulang maneh
    ngendi, jadwal, tematik, lan biaya.

  2. HELLO BECOME DAY I WOULD LIKE TO KNOW ABOUT TOPOGRAPHY COURSE TIME, COST, AND FOR LAST I AM A EXPERT COMMERCIAL I CAN MAKING THANK YOU

  3. kang minangka topografi minangka pangopènan sokkia stasiun 630

  4. yen wong duwe kawruh babagan topografi lan pengin nggoleki awake dhewe uga bisa ngganti ide Aku mahasiswa sekolah teknik topografi lan surveying universitas dataran tinggi nasional sing dumunung ing wilayah penuh negara iki PERU iki emailku galeos_waldo@hotmail.com ninggal aku pesen

  5. ahhhh ... lan cara 630 RX ora perlu gelut karo kabel transfer .. sing kadang sampeyan kenal lan kadhangkala ora.
    Model iki minangka pembangunan liyane

  6. dina sing paling menarik yaiku kanthi cara ora ndeleng sepak bola

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.