Web-GIS mesthi nganggo piranti lunak open source lan ArcPy kanggo ArcGIS Pro

AulaGEO nampilake kursus iki sing fokus ing pangembangan lan interaksi data spasial kanggo implementasi Internet. Kanggo iki, telung alat kode gratis bakal digunakake:

PostgreSQL, kanggo manajemen data.

  • Download, instalasi, konfigurasi komponen spasial (PostGIS) lan sisipan data spasial.

GeoServer, kanggo nggawe gaya data.

  • Download, instalasi, nggawe nyimpen data, lapisan lan gaya implementasine.

OpenLayers, kanggo implementasine web.

  • Kalebu pangembangan kode ing kaca HTML kanggo nambah lapisan data, layanan wms, ekstensi peta, garis wektu.

Pemrograman Python ing ArcGIS Pro

  • ArcPy kanggo analisis geospasial.

Apa sing bakal disinaoni?

  • Gawe konten web nggunakake open source
  • Geoserver: instalasi, konfigurasi lan interaksi karo lapisan sing mbukak
  • PostGIS - instalasi lan interaksi karo geoserver
  • Lapisan terbuka: resepsi nggunakake kode

Syarat utawa prasyarat?

  • mesthi saka awal

Sapa iku?

  • Pangguna GIS
  • pangembang sing kasengsem ing analisis data

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.