Kursus Ansys Workbench 2020

Ansys Workbench 2020 R1

Sepisan maneh AulaGEO nggawa tawaran anyar kanggo latihan ing Ansys Workbench 2020 R1 - Desain lan simulasi. Kanthi kursus kasebut, sampeyan bakal sinau dhasar Ansys Workbench. Miwiti karo introduksi, kita bakal duwe review cepet babagan analisis nyata sing bakal dibahas sajrone kursus.

Kita bakal ndeleng antarmuka dhasar piranti lunak, sing ndadékaké sawetara langkah diwiwiti karo data rékayasa, banjur géomètri (Space Claim), lan banjur modelling (Ansys Mekanikal). Maneka jinis analisis bakal diwulangake, kalebu struktur statis, modal, frekuensi harmoni, termal stabil, termal sementara, lan analisis lemes.

Apa sing bakal dipelajari siswa ing kursus sampeyan?

  • Ansys Workbench
  • analisis unsur winates
  • Modeling 3d

Sapa target siswa sampeyan?

  • Model 3D
  • Insinyur mekanik
  • Insinyur sipil
  • Desainer 3d

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.