Kursus campuran - Pemodelan kutha lan lanskap

Blender 3D

Kanthi kursus iki, siswa bakal sinau nggunakake kabeh alat kanggo model obyek ing 3D, liwat Blender. Salah sawijining program multiplatform sumber terbuka gratis sing paling apik, digawe kanggo modeling, rendering, animasi lan generasi data 3D. Liwat antarmuka sing gampang, sampeyan bakal bisa entuk ilmu sing dibutuhake kanggo ngadhepi proyek desain 3D pisanan. Dumadi saka 9 piwulang teoritis lan telung praktis, kanthi proyek pungkasan bisa digawe lan kutha digawe nggunakake peta OSM nyata.

Apa sing bakal sampeyan sinaoni?

  • Pemodelan blender
  • Ngimpor data saka OpenStreetMap menyang Blender
  • Modeling kutha lan permukaan ing Blender

Sapa iku?

  • Desainer arsitektur lan teknik
  • Pemodelan game
  • Kasunyatan modeling

informasi luwih lengkap

Siji Wangsulan "Kursus Blender - Pemodelan kutha lan lanskap"

  1. Prsh, apa aku bakal kasengsem ing saben Blender, sampeyan kudu ngerti babagan iki?

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.