Kursus 3D Sipil kanggo karya sipil - Level 3

Alignment canggih, permukaan, bagean salib. Sinau nggawe desain lan karya linear dhasar kanthi piranti lunak Autocad Civil3D sing ditrapake kanggo Survei lan Pekerjaan Sipil

Iki katelu saka sekumpulan 4 kursus disebut «Autocad Civil3D for Surveying and Civil Works» sing ngidini sampeyan sinau babagan carane ngatasi piranti lunak Autodesk sing apik iki lan aplikasi menyang macem-macem proyek lan situs konstruksi. Dadi pakar ing piranti lunak lan sampeyan bisa ngasilake karya ing bumi, ngetung bahan lan rega konstruksi lan nggawe desain apik kanggo dalan, jembatan, pembetung, lan liya-liyane.

Kursus kursus iki minangka produk jam-jam dedikasi, gaweyan lan upaya, nyusun data sing paling penting babagan Teknik Teknik Sipil lan Topografi, ngringkes teori akeh lan nggawe praktis, supaya sampeyan bisa sinau kanthi cara sing gampang lan gampang. Cepet nganggo kelas cekak nanging spesifik kanggo saben topik lan praktik nganggo kabeh (nyata) data lan conto sing diwenehake ing kene.

Yen sampeyan pengin miwiti ngatur piranti lunak iki, sing melu kursus iki bakal nylametake sawetara minggu kanthi nyinau kanthi dhewe babagan apa sing wis diteliti, nindakake tes sing wis ditindakake, lan nggawe kesalahan sing wis ditindakake.

Ayo kita ngenalake sampeyan menyang jagad Autocad Civil3D iki, sing minangka alat sing kuat kanggo nyuda akeh wektu kanggo ngrancang lan ngitung lan nggampangake karya sampeyan ing lapangan profesional.

Sapa sing kanggo?

Kursus iki ditujokake kanggo teknisi, teknolog lan profesional kanthi ilmu ing Topografi, karya sipil utawa sing ana gandhengane, sing pengin diwiwiti ing jagad desain dalan, karya linear, karya bumi lan konstruksi utawa sing pengin ngiyatake katrampilan ing manajemen alat kuat iki.

KONTEN KURSUS MIDDLE (3 / 4)

SURFACES II
- Ngowahi model lumahing, interpolasi, dandan, ekspor.
- Gaya model permukaan, presentasi, analisis peta.
- Model overlay.
- Nguburan, volume volume antarane macem-macem permukaan.

GAMPANG HORIZONTAL II
- Manajemen gaya lanjut
- Ngedit lan konstruksi kritéria lan tabel.
- Edisi grafis, geometris lan tabular (maju).
- Tali paralel lan luwih jembar.
- diagram lan cant diagram.

SARANAN VERISI II
- Konstruksi nganggo tabel desain.
- Overlay profil
- Ramalan obyek saka tanduran nganti profil.
- Edisi grafis, geometris lan tabular (maju).
- Pengaturan majeng gaya, band.

JENIS JENIS II
- Definisi majelis (struktur). Lanjut.
- Penciptaan lan konfigurasi sub-majelis, kode lan tautan.
- Definisi transisi horisontal lan vertikal

KARYA LINEAR II
- Garis liniar kanthi sawetara alignment.
- Garis linier kanthi wilayah lan struktur sing beda.
- Suntingan koridor, bagean, frekuensi, wilayah, lumahing.

SEKSYEN KROS II
- Pengaturan lanjut babagan gaya, tabel, obyek sing bakal dituduhake.
- Editing baris sampling.
- Konfigurasi canggih bahan lan harga.
- diagram lan laporan massa.

Apa sing bakal sampeyan sinau

  • Melu ing desain dalan lan proyek sipil lan topografi.
  • Nalika nganakake survey topografis ing lapangan, sampeyan bisa ngimpor nilai-nilai darat kasebut menyang Civil3D lan ngirit akeh wektu sajrone nggambar.
  • Gawe lumahing terrain ing dimensi 2 lan 3 lan ngasilake petungan kayata area, volume lan kerja bumi
  • Gawe alignment horisontal lan vertikal sing ngidini desain karya linear kayata dalan, kanal, jembatan, alur sithik, garis voltase tinggi.
  • Siapke rencana profesional kanggo nampilake karya ing rencana lan profil.

Pre-requisites

  • Komputer kanthi syarat dhasar Hard Disk, RAM (2GB minimal) lan Prosesor Intel, AMD
  • Piranti lunak Autocad Civil 3D versi apa wae
  • Katrangan dhasar babagan Survei, Sipil utawa gegandhengan

Sing mesthi wae?

  • Kursus iki dibangun kanggo sapa wae sing pengin sinau ngatasi piranti lunak.
  • Teknisi, Teknologis utawa Profesional ing Surveying, Sipil utawa gegandhengan sing pengin nambah produktivitas lan katrampilan karo piranti lunak kasebut.
  • Sapa wae sing kepengin sinau nggawe desain karya linear lan topografi.

informasi luwih lengkap

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.