Langkah kanggo trek ponsel

Kanthi nyathet pentinge ponsel ing dina iki, kita cenderung ngurus bocah kasebut, saka tuku tutup, kaca tempered kanggo proteksi layar, dering ing mburi kanggo genggeman lan malah pelindung kanggo banyu, yen peralatan ora tahan banyu, nanging ora ana sing ngalangi kita kanthi ora sengaja mungkasi utawa lali ing panggonane lan ora nemokake maneh, supaya kita kudu ngerti cara nerusake nglacak peralatan kasebut ing kasus katentreman lan carane nemokake mobile kelakon lan tumindak kanthi cepet supaya bisa mari sadurunge kasep.

Alasan liya kanggo trek ponsel, yaiku kanggo ngerti lokasi wong tartamtu: Pasangan, anak utawa sawetara karyawan perusahaan, kanggo nerusake nemokake tim kudu nglakoni.

Lacak telpon Android karo "Golek piranti".

Layanan Android iki kanggo pangguna ing sistem operasi sampeyan ing ngisor iki:

  • Ketik Setelan telpon - Kaamanan lan privasi
  • Sampeyan kudu diakses ing Golek pirantiku, lokasi GPS piranti kudu diaktifake yen ora bisa
  • Tim kudu nduweni visibilitas ing Google Play ing.
  • Iki diverifikasi liwat Setelan Google Play - Tampilan
  • Verifikasi yen langkah sadurunge bisa dilakoni

Nelusuri iPhone karo "Golek iPhoneku"

Lacak piranti iOS (iPhone, iPad, MAC utawa malah AirPods) bisa rampung liwat iCloud utawa aplikasi kanthi jeneng sing padha. Proses bakal dilakoni kanthi cara ing ngisor iki:

  • Ngakses Setelan - Teken jeneng - iCloud (Nduweni iOS 10.2 utawa cendhek mung langkah pisanan lan katelu
  • Pencet Nggoleki iPhone lan aktifake
  • Mlebu karo Apple ID

Ing kasus Mac, proses kasebut kaya mangkene:

  • Bukak Menu Apple (Ngendi manzanita)
  • Pencet Pilihan Sistem -iCloud
  • Aktifake Panelusuran kanggo Macku

Loro-lorone opsi kasebut gratis lan gumantung marang aktifitas GPS lan registrasi sadurungé saka operasinya ing piranti sing pengin dilacak, ing pasar saiki ana sawetara opsi sing ora langsung saka pangembang piranti lunak nanging uga nduweni fungsi iki lan Fitur ekstra liyane sing bisa dadi migunani banget kanggo wong-wong sing pengin ngerti kabeh sing mengkono karo smartphone iku dhewe utawa pihak katelu.

Panggunaan aplikasi saben dina liyane bisa mbantu ngerti lokasi piranti, Google Maps, nduweni kemungkinan nuduhake lokasi, sawayah-wayah kanggo wektu tartamtu utawa nganti fungsi diaktivasi, luwih langsung lan kudu dienggo bareng lokasi kasebut bisa dideleng dening pangguna liyane, kudu dicatet yen fungsi iki bisa digunakake ing WhatsApp yen sampeyan pengin ngirim lokasi kasebut liwat olahpesan.

Crawl Apps

Saiki ing pasar ana opsi liyane, biasane mbayar, sing bisa nglacak lan nemokake telpon bebarengan karo rincian liyane. Antarane jenenge perusahaan Avast, sing diakoni ing antivirus antivirus komputer nduweni app kanggo piranti seluler, yaiku Cerberus Antitheft sing uga nduweni fungsi kayata penangkapan gambar lan rekaman audio saka jarak.

Nanging sing paling apik ing pasar ora diragukan Mspy, aplikasi iki ora mung kemungkinan nglacak piranti, uga nduweni fitur sing lengkap, kayata Geo-Waves sing nyedhiyakake informasi sing gegandhengan karo frekuensi ngunjungi lokasi, pembentukan wilayah sing dilarang lan dilarang lan akeh luwih akeh!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.