nganggo praktis saka gambar sajarah saka Google Earth

Iku salah sawijining owah-owahan paling apik sing dipigunakaké Google Earth ing versi 5, sing nalika mbiyenake kita bisa ndeleng gambar taun kang dadi luwih gampang kanggo kita migunakake resolusi utawa relevansi sing paling apik kanggo tujuan kita. Ing sawetara kasus, amarga gambar sing paling anyar nduweni maya sing ndhelikake obyek kepentingan kita lan ing kasus liyane amarga tingkat detail luwih apik.

Kanggo ndeleng sajarah, lambang jam diaktifake, sampeyan bisa nyeret garis kanggo pindhah menyang tanggal pangowahan gambar. Senajan paling praktis yaiku karo panah ing pungkasan, sing mengarah menyang sabanjure, ing ndhuwur iku tanggal sing dicathet (bisa taun ditembak), ora kudu diunggah menyang Google Earth.

Precision Google bumi

Contone iki nuduhake, a project aku pengin georeference.

Precision Google bumi

Iki minangka gambar Januari 2010, tegese manawa watese poligon ora bisa ditemokake, senadyan kasunyatan manawa bangunan ndhuwur wis dibangun lan tujuan Kadastre luwih penting amarga padha nyatakake reappraisal saka perbaikan.

Precision Google bumi

Liane punika 30 November 2007, 4 taun sadurungé lan ndeleng sing watesan punika cetha. Top ora bangunan anyar lan ngaso sing upset wis katutup méga. Ing bab mung sing aku ora bisa ngatasi, iku wong ngisor karo StitchMaps bar sajarah katon intruding ing saben dijupuk; siji saka teknisi digawe kula guyon sing kita marang wong sing posisi alien.

Lan kaputusan terakhir lan konsep pembangunan ngrancang, aman ing bab papat taun uga wis bisa ngembangaken.

Precision Google bumi

Ing prakara kang akurasi... iku sawijining bilai, amarga antara siji ditembak lan liyane ana nganti 14 meter saka prabédan ... lan ora ana sing cedhak karo kasunyatan. Nanging kanggo tujuan impact, yen ana keuntungan saka Google Earth lan Google Maps, bisa digawe geolokasi saben dinten nggunakake.

Precision Google bumi

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.