Layanan maya iTwin anyar kanggo Teknik Infrastruktur Kembar Digital

Kembar digital mlebu ing aliran utama: perusahaan rekayasa lan operator sing duwe. Lebokake aspirasi kembar digital kanggo tumindak

SINGAPORE - The Taun ing Infrastruktur 2019- 24 Oktober 2019 - Bentley Systems, Incorporated, panyedhiya global piranti lunak komprehensif lan layanan awan kembar digital, ngenalake layanan awan anyar kanggo teknik infrastruktur kembar digital. Kembar digital minangka perwakilan digital babagan aset fisik lan informasi teknik, sing ngidini pangguna ngerti lan menehi conto kinerja ing jagad nyata sajrone siklus urip. Pancen kembar digital evergreen nambah BIM lan GIS liwat 4D.

Keith Bentley, pejabat lan pejabat teknologi pangadeg, ujar: "Dina iki" umur kembar digital "saiki ditindakake, lan cepet banget saben dina. Pangguna pisanan sing kita kerjo wis entuk posisi kepemimpinan ing ekonomi kembar digital anyar, dadi inovasi ing proses bisnis lan uga model bisnis. Kauntungan sing dipikolehi kanthi ngganti alur kerja sing wis puluhan taun lan sambungan sing digawe ing kertas, kanthi kembar digital sing mbukak, urip, dipercaya lan taunan. Gabung karo ekosistem inovasi liwat platform sumber terbuka nggawe kekuatan sing ora bisa diganti kanggo infrastruktur. Aku ora ngelingi wektu sing luwih nyenengake kanggo profesi profésional utawa kanggo Sistem Bentley. "

Layanan anyar ing awan Kembar Digital

Layanan ITwin ngidini perusahaan teknik nggawe, nggambarake lan nganalisa kembar proyek infrastruktur lan aset digital. iTwin Services nggandhengake konten engineering digital alat desain BIM lan macem-macem sumber data, nggambarake visualisasi "4D" kembar digital, lan ngrekam rekayasa rekayasa sajrone jadwal proyek / aset, kanggo nyedhiyakake jawab tanggung jawab sapa sing ngganti apa lan kapan. Tim teknik nggunakake Layanan iTwin kanggo nindakake ulasan lan validasi data desain lan ngasilake ide / desain babagan ide. Pangguna aplikasi desain Bentley bisa ngetrapake layanan iTwin Design Review kanggo review desain h hoc, lan tim proyek nggunakake ProjectWise bisa nambah layanan iTwin Design Review menyang alur kerja digital kanggo nggampangake kembar digital proyek ing umum.

PlantSight minangka tawaran sing dikembangake kanthi bebarengan dening Bentley Systems lan Siemens, sing menehi pamilik-operator lan mesin bisa menehi kamungkinan proses operasional kembar lan taunan. PlantSight ngakoni manawa operasi, perawatan, lan akses menyang mesin kembar digital sing dipercaya lan akurat kanthi mendhet, kalebu model P&ID, 3D lan data IoT.

Nyedhiyakake visi unik kasunyatan ing model informasi sing validasi, nggampangake intelektual lokasi, garis pandeleng lan kesadaran kontekstual. PlantSight dikembangake bareng Bentley lan Siemens nggunakake iTwin Services lan kasedhiya saka komersial saka perusahaan apa wae.

iTwin Immersive Asset Service ngidini pemilik-operator sing nggunakake AssetWise kanggo nyelarasake data kinerja aset lan analisis operasional ing konteks kembar digital, nggawe informasi teknik bisa diakses para pamirsa sing luwih akeh liwat pengalaman pangguna immersive lan intuisi. iTwin Immetive Asset Service nuduhake "titik kritis" kegiatan lan owah-owahan status aset luwih suwe, sing nggawe keputusan keputusan sing luwih cepet lan luwih apik sing pungkasane mbantu ningkatake kinerja aset lan jaringan.

Kembar digital mlebu ing adegan utama

Realitas fisik sing terus-terusan saka aset sing wis digunakake sadurunge wis angel dijupuk digital lan tetep anyar. Kajaba iku, informasi teknik sing cocog, ing macem-macem format file sing ora kompatibel lan owah-owahan tetep, biasane "data gelap", intine ora kasedhiya utawa ora bisa digunakake. Kanthi layanan awan kembar digital, Bentley mbantu pangguna nggawe lan milih kembar digital kanggo nambah operasi lan pangopènan aset fisik, sistem lan proses konstruksi, kanthi visualisasi ing 4D lan visibilitas analitis.

Ing Konferensi 2019 Konferensi ing Bentley's Year, kemajuan kembar digital ditampilake ing proyek finalis 24 ing kategori 15, ing lokasi ing sekitar negara 14 kalebu saka transportasi, jaringan banyu lan tanduran perawatan, kanggo tanduran daya, tanduran baja lan bangunan Umumé, nominasi 139 ing kategori 17 nyebutake tujuan kembar digital kanggo inovasi sing digunakake ing proyek kasebut, peningkatan pinunjul 29 sing ana hubungane karo 2018.

Gagasan babagan kembar Digital sing ditindakake

Ing kuliah teknologi, Keith Bentley gabung ing panggung kasebut kanthi wakil saka Sweco lan Hatch, nuduhake ide kembar infrastruktur digital sing ditindakake.

Sweco Integrasi digital proyek sistem ril sepuluh kilometer kanggo kutha Bergen ing Norwegia. Penyambungan sistem sing ana wis diterbitake kanthi lengkap liwat model 3D BIM, saka kajian alternatif menyang desain teknik sing rinci. Panggunaan layanan iTwin ngidini Sweco nglacak pangowahan kanthi otomatis lan nyuda kesalahan, saéngga visualisasi 4D.

Hatch ngrampungake pre-kemungkinan, kemungkinan lan engineering rinci kanggo instalasi asam sulfat ing Republik Demokratik Kongo. Piranti lunak desain tanduran Bentley ngidini tim proyek ngrancang kembar digital lengkap lan cerdas kanthi detail detail paling gedhe, mindhah proses kualitas teknik minangka bagean saka upaya model 3D, dibandhingake karo proses Kualitas adhedhasar gambar tradisional. Hatch bisa nyuda produksi produksi sawise diluncurake nem wulan seminggu.

Microsoft Dheweke nggawe prototipe kembar digital ing markas Asia ing Singapura lan ing kampus Redmond. Klompok Real Estate lan Keamanan Microsoft ngetrapake pendekatan menyang Siklus Bangunan Digital Digital kanggo ngoptimalake kinerja bangunan, untung, kepuasan karyawan, produktivitas lan safety. Usaha Microsoft nggawe perwakilan digital babagan aset fisik kayata bangunan adhedhasar Microsoft Azure Digital Kembar, layanan IoT sing mbantu organisasi nggawe model digital sing komprehensif lingkungan fisik. Kembar Azure Digital dirilis menyang masarakat ing 2018 lan saiki diadopsi para pelanggan lan mitra Microsoft ing saindenging jagad, kalebu Bentley kanggo Layanan iTwin. Perusahaan iki kerja bareng kanggo nggawe kembar digital fasilitas anyar Microsoft ing Singapura.

Ekosistem kembar digital

Loro-lorone iTwin Services lan PlantSight dikembangake kanthi platform open source iModel.js kanggo kembar digital, sing pisanan diluncurake ing Oktober 2018 lan tekan versi 1.0 ing wulan Juni 2019. Alasan utama kanggo mbukak kode iModel.js yaiku kanggo nuwuhake ekosistem inovasi kanggo pangembang perangkat lunak kembar digital, pemilik, insinyur lan integrator digital.

Salah sawijining pangembang piranti lunak ekosistem yaiku vGIS Inc., sing nggunakake iModel.js kanggo nggabungake solusi realiti (XR) campuran dadi kembar infrastruktur transportasi digital. Aplikasi seluler realitas campuran kanthi visual nggabungake model desain proyek kanthi realita, ing lapangan, kanthi nyata. Pangguna ing lapangan bisa ndeleng sarana ing subsoil, kayata pipa lan kabel, digabung menyang orientasi nyata. Pangguna mung nuding obyek nganggo piranti seluler kanggo ndeleng elemen desain proyek ing konteks iki.

Alec Pestov, pangadeg lan CEO vGIS, ujar: "Platform iModel.js minangka sumber sing apik kanggo ngembangake lan nggabungake alat lan layanan sing ditambahake, kayata kasunyatan sing ditambah lan solusi kasunyatan campuran sing ditawakake vGIS. Kita seneng sesambungan sing sampurna karo layanan iTwin lan jalur pangembangan bebas gesekan supaya bisa nggabung integrasi sing sampurna, lan kita ngarepake bisa nggedhekake potensial kolaborasi, liwat layanan iTwin «.

Definisi Kembar Digital

Kembar digital minangka perwakilan digital lan sistem fisik ing konteks lingkungane, ing ngendi informasi teknik kasebut mili, supaya ngerti lan menehi model. Kaya aset nyata sing diwakili, kembar digital mesthi ganti. Dheweke terus nganyari saka macem-macem sumber, kalebu sensor lan drone, kanggo makili negara kasebut ing wektu sing tepat utawa kahanan kerja aset infrastruktur fisik sing nyata. Pancen kembar digital, - nalika gabungke konteks digital lan komponen digital karo babad digital, BIM lan GIS maju liwat 4D.

Keuntungan saka Kembar Digital

Kembar digital ngidini pangguna ndeleng kabeh aset, ing browser web, tablet utawa headset kasunyatan sing dicampur; bisa verifikasi status kasebut, nindakake analisis lan ngasilake informasi kanggo prédhiksi lan ngoptimalake kinerja aset. Pangguna bisa mbangun kanthi digital sadurunge nggawe bangunan fisik, ngrancang lan ngilangi kegiatan pangopènan sadurunge nindakake ing jagad nyata. Saiki dheweke duwe piranti lunak kanggo nggambarake atusan skenario, nggunakake sinau mesin kanggo mbandhingake alternatif desain utawa strategi pangopènan lan ngoptimalake pirang-pirang paramèter. Visualisasi lan kontekstualisasi data teknik nyebabake keputusan kaputusan sing luwih jelas lan partisipasi stakeholder sajrone siklus urip aset.

Babagan layanan Bentley iTwin

Layanan ITwin ngidini tim proyek lan operator proprietary nggawe, nggambarake ing 4D lan nganalisa kembar aset infrastruktur digital. Layanan ITwin ngidini pangurus informasi digital kanggo nggabungake data teknik sing digawe kanthi macem-macem alat desain dadi kembar digital sing urip lan selaras karo model realita lan data liyane, tanpa ngganggu alat utawa proses sing saiki. Pangguna bisa ndeleng lan nlacak owah-owahan teknik ing garis wektu proyek, nyedhiyakake cathetan tanggung jawab babagan sing ngganti apa lan kapan. Layanan ITwin nyedhiyakake informasi sing bisa ditrapake kanggo wong sing nggawe keputusan ing saindenging organisasi lan siklus aset aset. Pangguna sing nggawe keputusan sing luwih jelas, ngarepake lan ngindhari masalah sadurunge muncul, lan menehi reaksi kanthi cepet kanthi yakin kanthi lengkap, sing nerjemahake menyang tabungan biaya, kasedhiyan layanan, kurang dampak lingkungan lan keamanan sing luwih apik.

Babagan Sistem Bentley

Bentley Systems minangka panyedhiya solusi piranti lunak global utama kanggo insinyur, arsitek, profesional geospatial, tukang lan operator properti kanggo desain, konstruksi lan infrastruktur, kalebu karya umum, layanan umum, tanduran industri lan kutha digital. Mbukak aplikasi modeling adhedhasar Bentley MicroStation lan aplikasi simulasi mbukak yaiku nyepetake integrasi desain; ProjectWise lan SYNCHRO nawakake akselerasi pangiriman proyek; lan AssetWise nawakake akselerasi ing aset lan kinerja jaringan. Kanggo nutupi teknik infrastruktur, layanan iTwin Bentley maju kanthi nyata BIM lan GIS liwat kembar digital 4D.

Bentley Sistem nduwe luwih saka kanca rekan 3.500, ngasilake penghasilan taunan $ 700 yuta ing negara 170 lan wis nglumpukake luwih saka $ 1 milyar ing riset, pangembangan lan pengadaan saka 2014. Wiwit diwiwiti ing 1984, perusahaan kasebut dadi properti mayoritas saka limang pendiri kasebut, sedulur-sedulur Bentley. www.bentley.com

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.