Lingkungan terpadu - Solusi sing dibutuhake Geo-Engineering

Kita kudu urip ing wayah sing mulya nalika ana disiplin, proses, aktor, tren lan alat sing beda kanggo pangguna pungkasan. Syarat ing lapangan geo-engineering saiki kudu duwe solusi sing obyek akhir bisa digawe lan ora mung bagean; kaya biasane, sanadyan -kita ngerti- Yen kahanan standarisasi, konektivitas lan kemajuan teknologi ora bisa ditrapake kaya saiki.

Adhedhasar iki, aliansi paling anyar saka pemasok solusi gedhe kanggo Geo-engineering wis kanggo njamin aliran kontinu saka konseptualisasi, liwat pemerolehan input ing lapangan, pemodelan, desain, konstruksi lan pamindahan asil kasebut ing lingkungan operasi sing bakal menehi kontinu menyang obyek sing wis dibangun; dadi bangunan, jembatan, tanduran industri utawa kawasan lindung saka alas. Nalika njero kabeh obyek kasebut digawe saka file sing nggawa fisik, listrik, hukum, pendhudhuk utawa urip pasar, bener yen iki mung radiografer sacara sakabehe sing pungkasane kepincut karo partai sing kepengin.

Minangka conto ing ngisor iki «Integrasi Lingkungan», pendekatan sing dikarepake evolusi solusi Edisi CONNECT, ing ngendi pabrike ngumumake pemadaman aplikasi sing ana ing antarane taun 2019 nganti 2021, wiwit saka pirang-pirang (sawetara sawetara) solusi menyang sawetara proses gedhe iki siklus Kanggo iki, wis dadi rega akuisisi paling anyar, ditransfer menyang pangguna kanthi solusi sing saiki kita mung bisa ndeleng sawetara acara pungkasan ing Singapura lan London.

Sanajan ana panyedhiya solusi liyane kanggo taruhan Geo-Engineering kanggo tujuan iki, ing analisis editor situs iki, kita deleng Bentley Systems, sing edisi CONNECT kalebu kombinasi tren ringan aplikasi kanthi logika web, kanthi nganyari otomatis kanthi kesederhanaan JavaScript (I-model.js) lan kekuwatan klien desktop sing bakal tetep Microstation. Ing tahap iki, kanthi pendekatan sumber terbuka sing sadurunge kita wis bias banget; nyambung menyang solusi integral kanggo profesional makro utama, sing durung diwenehi jeneng, lan sing diarani Geofumadas Geo-Engineering.

Benten apa Bentley

Minangka garis prioritas, kita wis ngandhani, solusi integral. Pengin nambah nilai kanggo pangguna minangka asil saka investasi sing digawe ing akuisisi lan pangembangan alat anyar -nanging mesthi, nggabungake pangolahan kanggo pangguna pungkasan-. Anehe, kita ora bisa ndeleng solusi maneh ing seri CONNECT anyar sing kaya istilah kaya "Topografi (Siteworks / geopack)", sing dipahami minangka cara sederhana kanggo mungkasi; amarga ora ana sing nggawe DTM kanggo cet sing apik lan digantung ing tembok; kabeh modeling medan mlaku amarga dikarepake bisa ngembangake prasarana utawa pembangunan kutha / lingkungan.

Banjur ana integrasi pelengkap karo mitra strategis BentleySystems, kayata Topcon ing pungkasan panangkepan lan nyusun ulang model ing lapangan; Microsoft sing bakal nambah konektivitas Azure, Adoption kanggo tujuan kerja -ora ana hiburan- kasunyatan tambah karo solusi sing ngganggu kayata Holo-lens2 lan soko geolokasi Bing; Siemens sing bakal mbukak Internet ingkabeh liyane- samubarang lan masif kembar digital sing diprioritasake ing teknik industri. Bentley meh ora bakal dadi model siklus urip infrastruktur -ora kurang-.

Mangkono, solusi papat sing prioritas kanggo mekar yaiku:

Microstation Connect Edition

Iki bakal terus dadi alat modeling umum, kanthi antarmuka sing luwih resik, wulangan sing ana gandhengane karo alat lan nganyari otomatis tanpa prelu instalasi maneh. Uga kanthi pendekatan modeling, bakal diwenehi anotasi adhedhasar sifat obyek, pelaporan sing luwih gampang lan visualisasi sing kurang rata. Ing babagan alat, parameterisasi padatan sing luwih gedhe, georeferensi intrinsik lan visualisasi foto-realistis dikarepake Pungkasan, ing babagan potensial, manajemen file sing luwih gedhe uga luwih digoleki, nambah luwih akeh 64 bit lan berinteraksi karo awan.

Kanthi kabeh iki, isih ana meja lukisan.  Kang nggoleki nggawe DGN luwih gampang diakses karo API mbukak lan terintegrasi kanggo Hubs, ing baris I-model.js. Iki diajab bisa ngasilake panggunaan solusi vertikal.

Cara kerjane piranti lunak Bentley, sing duwe pangembangan stabil ing jangka panjang, bakal dadi luwih menarik kanggo ndeleng kepiye pangguna sing setya mbaka sethithik nampa solusi sing wis berkembang. Mesthi wae, bakal dadi fungsi tambah nilai lan mekanisme konversi maneh lisensi sing ditawakake perusahaan ing piranti lunak minangka level layanan. Sanajan, kita ora bakal kaget, manawa akeh sing bakal tetep ngluwihi wektu dhukungan sing ditawakake, saka apa sing wis kita deleng nganti saiki ing proses sing wis ditindakake kanthi pribadi. Konfigurasi iki ditrapake kanggo umum aplikasi saiki sing wis ditemtokake garis wektu kanggo alat warisan seri SELECT lan kanggo nggawe cara kanggo seri anyar sing diarani CONNECT.

  • Lisensi warisan sadurunge kanggo milih Seri kayata V8, XM, lan 2004 ora bakal didhukung maneh.
  • Lisensi versi pisanan saka SELECT, kita anggep 1 lan 2, bakal duwe Dhukungan nganti Juli 2019.
  • Lisensi versi anyar saka Seri PILIH bakal ndhukung nganti Januari 2021.
  • Lisensi seri CONNECT ora bakal duwe gangguan dhukungan.

OpenRoads Connect Edition

Iki bakal dadi solusi kanggo prasarana dalan, kanthi fungsi topografi, pemodelan, lan kanthi pendekatan siklus urip obyek. Mula, alasane Bentley nambahake rega ing akuisisi anyar, minangka conto perusahaan sing dominasi label dalan ing Amerika Serikat; Coba bayangake barcode sing nyakup karakteristik aset sing ana gandhengane karo desain, konstruksi, pangopènan, ekspansi utawa file pembongkaran.

Lingkungan integral ora bisa ditanggulangi kanthi nyambungake data. Sing nggawe alat komputer apik utawa ala. Integrasi proses perlu.

Kapabilitas keterlibatan karo para pemangku kepentingan (wong), data, lan alur kerja diarepake; otomatisasi file proyek konstruksi (anggaran lan jadwal wektu). Ing babagan integrasi karo konteks, pangarep-arep adopsi sing luwih apik kanggo tugas kayata inspeksi lan manajemen aset, sing kalebu evaluasi kahanan sing ana, pemodelan obyek sing dibangun saka data sing dikumpulake ing lapangan kanthi bentuk permukaan bolong sing realistis. . Ing babagan interoperabilitas, taruhan yaiku ngluwihi model data, kanggo proses supaya bisa basa nganggo basa sing padha karo Revit (saka Autodesk), Tekla (saka Trimble), lan liya-liyane.

Cetha manawa akeh fungsi solusi vertikal iki bakal berorientasi seluler, paling ora kanggo apa sing didukung ProjectWise / AssetWise, nanging kudu ngobrol karo solusi desktop (Microstation). OpenRoads ngusulake negesake pamindhahan paradigma babagan pamisahan antarane surveyor, tukang, desainer lan operator; bisa nggarap model urip nyata, kanthi aplikasi pangowahan desain kanthi minimal nyuda langkah-langkah, formulir lan kesenjangan sing wis dialami, kita sing wis ngembangake proyek-proyek sing adoh saka kantor, kanthi suhu 36 derajat celcius lan stres amarga wis ketinggalan jaman amarga kahanan cuaca sing surem.

Tantangan sing nggumunake, mikirake taruhan sing disebut Bentley «Lingkungan Pemodelan Umum«, Sing diarepake supaya poros dalan sing nyambungake rong kutha minangka obyek urip, konseptualisasi minangka model bisnis penting kanggo operator konsesi pribadi, nanging kembare digital kasebut minangka file sing ana kasunyatane ing parsel sing jejer sing mengaruhi utawa matesi panggunaan minangka dalan, sing nduwe desain geometris sing ana gandhengane karo lalu lintas lan kecepatan, uga konfigurasi fisik sing ana gandhengane karo anggaran biaya unit sing dipecah dadi bahan, tenaga kerja, peralatan lan sub-kontrak. Iki minangka bagean saka nilai tambah kanggo nggabungake akuisisi anyar kayata Synchro, AlWorx lan ContextCapture karo AssetWise. Logika manajemen data master sing pengin dakdeleng!

OpenBuildings Connect Edition

Ing kene, kita bakal weruh upaya gedhe kanggo nindakake apa sing wis ditindakake AECOsim, minangka solusi lengkap kanggo arsitek ing aliran kasebut sing ngidini konseptualisasi volume, ruang, fungsionalitas, mobilitas; uga kanggo para insinyur ing aspek desain pipa, listrik, sistem AC, lsp. Kajaba iku, desain iki yakuwi nyakup integrasi sing sukses karo biaya lan program kanggo implementasine (Synchro), kalebu pemodelan lan pemantauan kanggo ngirim proyek, kanggo manajemen ing njero ruangan minangka aset lan sisipan menyang lingkungan real estate saka pihak sing duwe minat awal investasi

Fungsionalitas sing diusulake didhasarake karo potensi kesederhanaan CAD menyang standarisasi BIM, kanthi kemungkinan skala saka desain cilik nganti prasarana rumit. Tawaran kepatuhan karo standar IFC lan ISM pancen njanjeni, sing bakal dadi kesempatan sing apik kanggo nyinkronake wong, data, lan proyek ing pamisahan disiplin sing nggampangake operasi sederhana, kaya proyek sing wis direncanakake lan diatur kanthi apik sadurunge piranti lunak teka. . Kaya ing OpenRoads, OpenBuildings kalebu subyek topografi lan pemodelan lingkungan, bisa ngasilake asil fotorealistik ing permukaan saka cloud point lan model photogrammetric sing dijupuk terus-terusan.

Ing skenario paling, OpenBuildings looking ing lingkungan umum, dadi solusi gadhah kerumitan rinci wis kabentuk a porselen mangulon tegese karo kabeh masukan lan analisis saka kabèh aspèk kayata analisis HVAC (efficiency energi, ventilasi, lampu, lan sapiturute)

STAAD.Pro Connect Edition

Dipisahake karo solusi kanggo cabang teknik liyane, utamane STAAD kanggo insinyur struktural. Kita jelas, iki saka insinyur sipil sing ora bisa nggawe bangunan perumahan.

Penting banget, manawa versi iki bakal dilengkapi luwih saka 90 kode internasional lan fungsionalitas kanggo prasarana liyane sing mbutuhake desain struktural; iku uga nawakake integrasi ing aliran sing dadi antara desain fisik, desain analitis lan pemodelan telung dimensi; Kaya OpenBuildings, bakal kalebu interoperabilitas karo Revit, Tekla lan alur kerja sing kalebu surveyor - arsitek - insinyur sipil - hubungan insinyur mekanikal / listrik.

Akibaté palpable wis samesthine kanggo ngoptimalake kaping analisis nganti 200 kaping liwat, pangolahan menarik tradisional kanggo desain struktural angel otomatis kanggo bali sweatshop, nanging optimizable nalika disambungake kanggo interaksi karo disiplin lan Manajemen kesempatan proyek gedhe.

WaterGems

Pungkasan, ing 5 prioritas seri CONNECT iki, ana topik Waters. Katon kita minangka taruhan sing sukses banget, amarga modeling, desain lan konstruksi ora bisa dipisahake karo fenomena iki, sing ora ana gandhengane karo bencana alam, mbutuhake kapentingan ing masalah lingkungan lan sumber daya sing regane dhuwur sajrone dekade kepungkur.

Ing kene integrasi sing luwih gedhe karo geospatial, diprioritasake tinimbang BingMaps lan BingRoads (saka mitra strategis Microsoft). Topik jaringan banyu Bentley wis bisa digunakake kanthi apik, ing level fungsional, sanajan kapasitas visual winates, ing endi kita ngarepake bakal luwih apik; mesthine yen nambah fungsi nglaporake lan kecemplung kanthi lingkungan / prasarana topografis bakal apik.

Ing kesimpulan


Bakal apik kanggo ndeleng wong urip ing Singapura, ing kana dheweke mesthi bakal nuduhake proyèk-projèk sing wis entuk pendhapat sajrone logika kasebut supaya dheweke bisa nambah KONTAK EDGE kanthi cara transversal. Iki katon kanggo solusi lan anggaran sing jelas, pemodelan proses konstruksi, minangka kanggo kutha modeling lan Internet babagan barang-barang nalika transversal, dheweke ora duwe pangguna khusus -kanggo saiki-. Sing mesthi yaiku bisa nambah akeh regane yen diselehake kanthi cara visioner ing rantai nilai sing diwiwiti saka manajemen informasi nganti manajemen operasi; ngrujuk rantai kasebut sing bisa digunakake para pangguna teknis GIS - CAD - BIM - DigitalTwin - SmartCity nanging ing lensa proses yaiku Dijupuk - Modeling - Desain - Konstruksi - Operasi.

Sampeyan uga bakal luwih apik yen ngerti taruhan para pesaing liyane sing duwe ringkesan. Bakal ana wektu kanggo ngomong babagan dheweke.


Sugeng komitmen sampeyan babagan solusi lengkap, yaiku minimal sing diarepake para pangguna ing babagan Geo-Engineering; sing kapentingan prioritas gampang nyuda wektu, nyuda biaya lan bisa dilacak. Mesthine, iki tegese manawa solusi ngidini tim penghubung wong, alur kerja ing manajemen siklus proyek lengkap.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.