Proyek liyane yaiku gvSIG

Dina iki aku wis ketemu karo landasan gedhe ing wilayah Amérika Tengah, lan wis nggawe aku seneng banget ngerti yen dheweke wis mlebu kanggo prasetya kanggo ningkataké gvSIG kanggo panggunaan kotamadya.

Aku ngrujuk menyang Development Municipal oriented Foundation, lembaga sing ana ing 1993 lan sing wis ngembangake proyek-proyek ing tlatah tlatah Amérika Tengah. Aku ngerti babagan sawetara taun kepungkur, nalika padha nyambut gawe karo dana USAID, ngembangake proses modernisasi proses kotamadya, sing kalebu area finansial, kadastrike lan sawetara perencanaan panggunaan ... sanajan akeh liyane.

Yayasan iki dikembangaké ing nineties alat dikenal minangka sistem Integrated Municipal Informasi (Siim) sing klebu modul kanggo nggunakake ing departemen Budget, Keuangan, Control Tax, Accounting lan Cadastre minangka prioritas nanging uga klebu wong. Ing taun, construction monolayer ing Visual Fox lan pranala dhasar kanggo file wangun ArcView liwat 3x mentahan.

Saiki aku wis ndeleng versi sing wis ditransfer, miturut miturut direktur eksekutif "Desain ulang sing lengkap"Apa sing disebut Sistem Informasi lan Manajemen SIGMA Advanced Municipal. Sistem nduweni infrastruktur multilayer, lapisan pengguna rampung web, dikembangake ing. NET C # lan database MySQL sing nglayani data kasebut liwat asp saka server karo Windows Server 2003. Aku wis weruh fungsionalitas lan aku nemokake iku cukup menarik, kita bakal ngomong babagan iki mengko.

sigma fundemun

Kanggo saiki, sistem iki nduweni modhèrn 13, kanthi tujuan ngatur manéka aktivitas kotamadya babagan keuangan lan cadastre fiskal. Iki minangka modul:

Elemen

Modul

  • Sujeto
  • Registrasi Wajib Pajak Terpadu
  • Obyek
  • cadastre
  • Pangaruh
  • Real Estate
  • Industry lan Trade
  • Layanan Publik
  • Maneka warna koleksi
  • Transaksi
  • Keuangan
  • Sumber Daya Manusia
  • Proyek
  • accounting
  • anggaran
  • resultados
  • Eksekutif
  • Tanggung jawab

sigma fundemun SIGMA yaiku versi sing dirancang ulang saka SIIM sadurunge, kanthi kajelasan konseptual sing luwih gedhe. taun iki bakal setuju ing pitung munisipalitas ing ngendi salah siji usaha sandi bakal nyambung Manifold platform iki, nanging aku uga mikir yen aku bakal ngupaya kanggo ngleksanakake pemetaan kuthamadya sing saka ngeruk ing gvSIG, weruh yèn wong iku bisa pengaruh pengalaman kanggo terus ing liyane wilayah.

Nganti saiki, sistem iki fungsional ing tingkat tabular, nanging nalika aku nyuwun pangapunten babagan pengelolaan geometris, dheweke ninggali kepuasan apik:

Bakal bisa digunakake karo gvSIG.

Kanggo saiki salah siji wong lanang saka madegé njupuk gelar master karo Universitas Girona, aku arep kanggo nggathukake karo institusi liyane sing saya kasebut sadurunge supaya bisa ngembangake alat iki kanggo panggunaan kotamadya, lan ing wektu sing suwe, sing ngerti yen karo wong-wong mau ningkataké dina GIS gratis ing tingkat wilayah Amérika Tengah. Aku ora yakin yen padha wani gabung III dina SIG gratis sing cedhak, aku isih duwe rapat sing bakal teka karo wong-wong mau.

Supaya institusi kasebut melu aplikasi gratis utawa biaya sing murah, kita bakal nduweni praktik sing luwih apik lan luwih stabil ing proyek kasebut. Saka aku ngerti saka madegé, kang dening cara non-profit, kita kudu pirembagan bab ing 10 taun sabanjuré minangka pengalaman sing kanggo liwat 15 taun ing proses mrasajakké lan kasungsun saka tata cara iku sudhut, supaya kita bakal weruh yen padha mlaku ing subyek.

2 Balesan kanggo "Proyek liyane nyasarake gvSIG"

  1. Kerja apik, sugeng. We are working with some municipalities in El Salvador interested in implementing SIG's. Mangga kontak

  2. Aku mahasiswa manajemen lingkungan ing Venezuela lan Aku encaminanado nggunakake piranti lunak ing project kanggo kotamadya sandi, ing gati iki aku seneng kanggo ndeleng informasi liyane babagan inicitiva iki banget kanggo referensi gampang ing sinau sandi bakal banget migunani kanggo kula lan thanks in advance !!!!

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.