Nggolek blok kanggo AutoCAD?

pamblokiran autocad
Yen aku ngerti babagan situs iki sepuluh taun kepungkur, aku bakal nylametake akeh wektu nggawe blok sing mboko sithik mbentuk koleksi pribadiku.

Dadi apa sing paling apik sing bisa dilakoni yaiku nuduhake situs ing ngendi sampeyan bisa nemokake blok kanggo meh kabeh jinis arsitektur lan obyek engineering.

Situs kasebut BloquesAutocad.com lan iki daftar kategori sing diwenehake:

  • lawang
  • kesehatan
  • pratandha lan simbologi
  • wong silhouettes
  • plumbing symbology
  • lighting technology symbology
  • partisi prefabrikasi
  • vegetasi lan wit-witan
  • kendaraan
  • jendhela
  • perabotan pawon
  • standar teconol. edif. (NTE)
  • nortes
  • nomer
  • profil logam
  • trek olahraga
  • Proteksi kebakaran (CPI)
  • dicithak
  • format lan kothak
  • IT
  • bata, kisi-kisi, ..
  • peta
  • mekanika lan sekrup
  • perabotan kutha
  • Furnitur
  • aksesibilitas
  • kewan
  • Dimensi 3
  • logam carpentry
  • rincian mbangun
  • rincian kaca ngarep
  • listrik
  • machinery konstruksi
  • grafik timbangan
  • undhak-undhakan
  • tameng lan logo
  • panah
  • parkir mobil
  • elevator
  • d. dikiataken beton
  • safety lan kesehatan
  • panas
  • nutup
  • gambar lan legenda

Situs liyane ing ngendi sampeyan bakal nemokake blok kanggo AutoCAD:
Portalblocks, Arquitectuba, DimensionCAD, GaliciaCAD, BiblioCAD

Salah Reply kanggo "Nggolek blok kanggo AutoCAD?"

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.