Arsip kanggo

Leisure / inspirasi

Pikiran lan gagasan panulis geofumadas

Ninggalake Venezuela ing wayah sore

Aku sawetara ngerti kahanan ing Venezuela, Aku ngomong sawetara amarga aku ngerti sing Venezuela ora tengah alam semesta, lan mulane ana wong sing ora ngerti ngendi iku. Akeh wong sing maca, ngrasa lan nandhang kahanan saka njaba, sawetara sing percaya yen dheweke ngerti apa sing kedadeyan, padha nggawe pengadilan ...

Ninggalake Venezuela kanggo Kolombia - My odyssey

Apa sampeyan tau ngrasa awak tanpa nyawa? Aku wis felt iku akhir-akhir iki. Organisme dadi entitas inert yen sampeyan mung aran urip amarga ambegan. Aku ngerti kudu rumit kanggo mangerteni, lan malah luwih nalika sadurunge aku wis ngapusi minangka wong sing positif, kebak katentreman rohani lan ...

13 foto sajarah tenanan manungsa

Taun 2015 wis rampung. Kanggo ngrameke, kita nggawa sampeyan sawetara foto sajarah sing ngelingake yen wektu durung liwati. LZ 129 Hindenburg, pesawat Airbus Zeppelin, dimusnahake dening geni nalika 6 1937 ing 36 ndharat ing New Jersey. Laka sing nyebabake kematian XNUMX ...

UPSOCL - Panggonan kanggo inspirasi

Antarmuka iku prasaja, tanpa larik pinggir, tanpa iklan, mung formulir pencarian lan menu sing meh katingal cacahe kanthi limang kategori. Iki minangka situs UPSOCL asal saka basa Spanyol, sing darmabakti kanggo nuduhake bab-bab sing penting kanggo donya. Bab sing menehi inspirasi, hal-hal sing ngetutake, lan bab-bab sing kudu katon. Panjenengan ...

5 Rekomendasi kanggo safety peralatan ukur

Iku angel gawe krungu panggedhe ing wektu kasebut; sing peralatan sing bakal dituku kudu diasuransiake marang nyolong, karusakan lan kacilakan. Iki bisa dingerteni ing wiwitan, karo pitakonan kayata: Yen tim bakal nyumbang kasebut ing wayah wengi kanggo kotamadya, apa ora luwih becik menehi bayaran kanggo insurance? Pancen nyolong? Ora menehi sampeyan kemungkinan ...

... kanggo saiki ...

sampeyan egeomates

Cukup nalika nostalgia ganti konteks mulai nggarap ... Aku nuduhake salah sijine pamisahan paling apik sing aku weruh saka salah sijine mentorku. Minangka aku ora pengin nyakup sampeyan ing surat perpisahan umum lan lembaga (sampeyan soko liya) aku ngomentari manawa: Menjadi 09: 30 saka dina 28 saka Juni ...

Cartitas

Daur ulang saka bengi sandi sepi ing Guatemala, mung saiki aku arep ninggalake ana ing kono aku ninggalke apa wae kanggo sampeyan. Aku ngerti, ora ngemot obsesi karo teknologi ... nanging ana. Dheweke bocah wadon manis karo mata ireng lan rambut langsung menyang pundak, sederek kerabat karyawan pondok pesantren ...

Cara nyambung menyang Internet ing wilayah adoh

Aku tansah kepingin weruh apa sing bakal dakkandhakake yen aku kudu manggon ing kutha cilik, ing ngendi akses menyang konektivitas kita seneng ing kutha iki diwatesi. Luwih saiki sing kita hobi kanggo interaksi sing teka karo Internet ndadekake kita banget weruh pesen email anyar, warta ing jaringan sosial ...

Saka amplop non-teknologi

Aku wedi ndeleng sampeyan maneh, lan mbusak puncak saka negara sing crita iki teka. Aku ora ngerti yen bisa luwih. Aku mangu-mangu lan aku ora nglakoni apa-apa sing bakal ngancurake paling sethithik babagan iki kanggo aku. Sawise ningali apa sing sampeyan pikir, aku seneng dadi bagian saka crita kekerasan ... ...