Arsip kanggo

Leisure / inspirasi

Pikiran lan gagasan panulis geofumadas

Ninggalake Venezuela ing wayah sore

Aku mikir manawa ana sing ngerti kahanan ing Venezuela, aku ujar sawetara amarga aku ngerti manawa Venezuela dudu pusat jagad raya, mula ana uga wong sing ora ngerti dununge. Akeh wong sing maca, ngrasakake lan nandhang kahanan ing njaba, sawetara percaya yen ngerti apa sing kedadeyan, dheweke menehi keputusan ...

Ninggalake Venezuela menyang Kolombia - Odyssey Kula

Apa sampeyan nate ngrasakake awak tanpa nyawa? Aku ngrasakake akhir-akhir iki. Organisme kasebut dadi entitas inert sing mung ngrasa yen urip amarga ambegan. Aku ngerti manawa angel dingerteni, lan luwih-luwih maneh sadurunge aku cenderung gumunggung minangka wong sing positif, kebak katenangan spiritual lan ...

UPSOCL - Papan kanggo inspirasi

Antarmuka sing sederhana, tanpa sidebars, ora ana iklan, mung formulir telusuran lan menu sing meh ora katon kanthi limang kategori. Iki minangka situs sing nganggo basa Spanyol UPSOCL, khusus kanggo nuduhake barang-barang sing penting kanggo jagad. Prekara sing menehi inspirasi, prekara sing intrik, lan prekara sing kudu dideleng. Sawijining…

5 Rekomendasi kanggo safety peralatan ukur

Iku angel kanggo gawe uwong yakin para bos nalika semana; manawa peralatan sing bakal dituku kudu diasuransiake kanggo nyolong, ngrusak lan kacilakan. Sampeyan bisa dingerteni ing wiwitan, kanthi pitakon kayata: Yen peralatan kasebut mengko bakal diwenehake menyang kotamadya, kenapa luwih becik dheweke mbayar asuransi kasebut? Marang nyolong? Apa iki ora menehi kesempatan ...

… Saiki ...

sampeyan egeomates
Mung nalika nostalgia kanggo ngganti konteks wiwit ora ngerteni ... aku nuduhake salah sawijining pamitan paling apik sing wis dakdeleng saka salah sawijining mentorku. Amarga aku ora rumangsa ngemot sampeyan ing email pamitan umum lan kelembagaan (sampeyan liya) aku pitutur marang kowe: Dadi 09:30 tanggal 28 Juni, ...

4 momen penting ing sajarah Geofumadas

- Kita kudune duwe blog ... Kandhane bossku (HM), kanthi mripate ora nyambung saka jagad iki. Aku nuwun sewu amarga ora ngerti tembung sing dicritakake wong lanang umur 73 taun sadurunge keluhan keras kepala babagan kenapa dheweke nyambung Internet menyang kotamadya sing nindakake perawatan cadastral. Luwih saka sing dikandhakake karo ...

Cartitas

Daur ulang saka bengi sing sepi ing Guatemala, saiki aku arep lunga mrana, aku menehi sampeyan supaya bisa dihibur. Aku ngerti, ora ngiseni obsesi karo teknologi ... nanging ana. Dheweke bocah wadon manis sing ireng mata lan rambut dawa pundhak, salah sawijining sedulure istimewa para pesantren ...

Cara nyambung menyang Internet ing wilayah adoh

Aku kepengin weruh apa sing bakal daklakoni yen aku pindhah menyang kutha cilik, yen akses menyang konektivitas sing kita nikmati ing kutha kasebut winates. Luwih saiki manawa mania kanggo interaksi sing ana ing Internet nggawe kita ngerti banget babagan email anyar, warta ing jaringan sosial ...