Arsip kanggo

AulaGEO Diploma

Diploma - Ahli Struktural BIM

Kursus iki ditujokake kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang desain struktural, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Semono uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain struktural ing siklus desain, analisis lan susunan ...

Diploma - Ahli siklus Siklus Produk

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang desain mekanik, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Mangkono uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain parametrik ing macem-macem siklus modeling, analisis lan simulasi ...

Diploma - Ahli Operasi BIM

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang perencanaan konstruksi, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga padha sebagian nguwasani piranti lunak lan pengin sinau koordinasi desain karo anggaran ing macem-macem ...

Diploma - Pakar Pekerjaan Sipil

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang pekerjaan sipil, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Kajaba iku, kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau koordinasi desain karya sipil ing siklus akuisisi, desain ...

Diploma - Pakar Pakaryan Tanah

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang penginderaan jarak jauh, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi informasi wilayah karo siklus akuisisi, analisis lan pembuangan ...

Diploma - Ahli Geospasial

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang Sistem Informasi Geografis, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau nggabungake informasi geospasial ing macem-macem siklus akuisisi, analisis lan ...

Diploma - Ahli Modeling 3D

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing kasengsem ing bidang pemodelan 3D, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmu, amarga sebagian ngerti piranti lunak lan pengin sinau koordinasi desain telung dimensi ing macem-macem siklus akuisisi, pemodelan lan susunan data ...

Diploma - Pakar MEP BIM

Kursus iki ditujukan kanggo pangguna sing minat karo bidang desain elektromekanis, sing pengin sinau alat lan metode kanthi komprehensif. Uga kanggo wong-wong sing pengin nglengkapi ilmune, amarga sebagian duwe piranti lunak lan pengin sinau kanggo koordinasi desain struktural ing macem-macem siklus desain, analisis lan susunan ...