Majalah Geo-Engineering & TwinGeo - Edisi Loro

Kita wis ngalami transformasi digital sing nyenengake. Ing saben disiplin, pangowahan ngluwihi panguciwane kertas sing gampang kanggo nyederhanakake proses kanggo nggoleki efisiensi lan asil sing luwih apik. Sektor konstruksi minangka conto sing menarik, sing didorong karo insentif mbesuk kayata Internet of Things lan kutha digital, wis meh nggawe maneh amarga dalan kedewasaan BIM ngidini.

Standarisasi BIM menyang level 3 dadi komplementer kanggo konsep Digital Twins, dadi angel kanggo perusahaan kaya Microsoft kanggo nemokake posisi sing mupangate ing pasar sing sadurunge mung katon kanggo para insinyur lan arsitek. Ing kasusku, aku saka generasi sing ndeleng CAD teka minangka solusi kanggo nggambar konvensional lan angel kanggo aku nggunakake modeling 3D amarga wiwitane aku nemokake gambar tanganku luwih apik tinimbang rendering sing mboseni. Lan sanajan kita yakin manawa apa sing saiki ditindakake karo Robot Struktural, AecoSIM utawa Synchro iku sing paling apik, mbalek maneh 25 taun kepungkur, ora ana liyane sing meyakinake manawa kita ana ing titik balik sing padha kanggo manajemen kontekstual sing luwih integral.

... ing pendekatan Teknik.

Cukup saiki Prinsip Gemini kayane nggambarake gantian metodhe saka tingkat pematangan BIM, mbalekake konsep lawas sing diarani Kembar Digital sing perusahaan gedhe ing industri terus maju menyang revolusi industri kaping papat; lan kanthi tujuan nglanjutake tema evolusi Geo-engineering, minangka crita panutup kita wis mutusake BIM ing konseptualisasi lan makna kasebut. 

Kita nglengkapi edisi kasebut kanthi conto inovasi ing spektrum Geo-engineering dening panyedhiya piranti lunak lan layanan. Studi kasus lan artikel ing ngisor iki misuwur:

  • Manajemen fasilitas cerdas, taman ilmiah Hong Kong ngetrapake konsep Digital Twins.
  • Pemriksaan otonomi dalan lan infrastruktur linier kanthi nggunakake Drone Harmony.
  • Christine Byrn nyritakake babagan Digitally Advanced City ing babagan informasi sing dipercaya kapan lan ing ngendi perlu.
  • LandViewer, kanthi fungsi kanggo ndeteksi pangowahan saka browser.

Minangka kanggo wawancara, majalah kasebut kalebu interaksi karo para pencipta Synchro, UAVOS lan pisanan José Luis del Moral karo proyek Prometheus intelijen intelijen sing ditrapake ing kerangka hukum.

... ing pendekatan GEO.

Saliyane, ndeleng dheweke metu saka skema survei konvensional, lan mikir babagan tantangan kanggo nggandhengake standar LADM karo InfraXML luwih kepenak. Standarisasi pungkasane nembus minangka benang umum ing antarane sektor swasta lan sumber terbuka, sawetara minangka protagonis, lan liyane minangka pengunduran diri sing bakal kedadeyan utawa ora ana. Pungkasane bathi yaiku pengalaman sing sukses; Mula, ing lapangan geospasial lan terus-terusan karo garis Cadastre, kita kalebu kasus sukses ing administrasi lahan.

Kajaba iku, majalah sing disajikake karo video sing dipasang lan link interaktif, ngemot warta saka Airbus (COD3D), Esri kanthi kolaborasi karo Mobileye, Hexagon (Luciad 2019 lan M.App) lan Trimble karo layanan Catalyst.

Ngupayakake komitmen kanggo menehi crita sing menarik ing spektrum Geo-engineering, kita bakal ngaturake edisi kaloro majalah Geo-Engineering kanggo Spanyol lan TwinGeo kanggo basa Inggris.

Waca TwinGeo - ing Inggris

Waca Geo-Engineering - Ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.