Majalah Geo-Engineering & TwinGeo - Edisi Kapindho

Kita kudu ngrampungake wayahe transformasi digital sing menarik. Ing saben disiplin, pangowahan bakal ngluwihi gampang banget nglirwakake kertas menyang proses proses proses golek efisiensi lan asil sing luwih apik. Sektor konstruksi minangka conto sing menarik, sing, didorong dening insentif kanggo masa depan kayata Internet babagan perkara lan kutha digital, ana ing lawang re-cipta maneh amarga rute kadewasan BIM ngidini.

Standardisasi BIM menyang tingkat 3 wis dilengkapi karo konsep kembar Digital, mula angel kanggo perusahaan kaya Microsoft nemokake posisi kauntungan ing pasar sing sadurunge mung katon kanggo insinyur lan arsitek. Yen ngono, aku saka generasi sing ndeleng CAD teka minangka solusi kanggo nggambar konvensional lan angel kanggo aku nganggo model 3D amarga wiwitane gambar saya katon luwih narik kawigaten saka renderings. Lan sanajan kita percaya manawa apa sing saiki ditindakake karo Struktural Robot, AecoSIM utawa Synchro sing paling apik, sing dipikirake maneh ing 25 taun kepungkur, mung bisa ngyakinake aku yen ana ing titik sing padha kanggo manajemen kontekstual sing luwih terintegrasi.

... ing pendekatan Teknik.

Cukup saiki Prinsip Gemini kayane nggambarake gantian metodhe saka tingkat pematangan BIM, mbalekake konsep lawas sing diarani Kembar Digital sing perusahaan gedhe ing industri terus maju menyang revolusi industri kaping papat; lan kanthi tujuan nglanjutake tema evolusi Geo-engineering, minangka crita panutup kita wis mutusake BIM ing konseptualisasi lan makna kasebut.

Kita nglengkapi edition kasebut kanthi conto inovasi ing spektrum geo-engineering kanthi panyedhiya piranti lunak lan layanan. Ing ngisor iki panaliten kasus lan artikel:

  • Manajemen fasilitas cerdas, taman ilmiah Hong Kong ngetrapake konsep Digital Twins.
  • Pemriksaan otonomi dalan lan infrastruktur linier kanthi nggunakake Drone Harmony.
  • Christine Byrn nyritakake babagan Digitally Advanced City ing babagan informasi sing dipercaya kapan lan ing ngendi perlu.
  • LandViewer, kanthi fungsi kanggo ndeteksi pangowahan saka browser.

Minangka kanggo wawancara, majalah kasebut kalebu interaksi karo para pencipta Synchro, UAVOS lan pisanan José Luis del Moral karo proyek Prometheus intelijen intelijen sing ditrapake ing kerangka hukum.

... ing pendekatan GEO.

Ing sisih liyane, ndeleng babagan cara metu saka skema geometri konvensional, lan mikir babagan ngrampungake tantangan kanggo gabung karo standar LADM karo InfraXML luwih kepenak. Standarisasi pungkasanipun nembus minangka benang umum ing antarane sektor swasta lan sumber terbuka, sawetara dadi protagonis, liyane minangka mundur manawa kedadeyan bakal ana utawa tanpa. Pungkasane bathi kasebut minangka pengalaman sing sukses; Mula, ing lapangan geospatial lan terus-terusan karo garis Cadastre, kita wis nyakup kasus sukses ing administrasi tanah.

Kajaba iku, majalah sing disajikake karo video sing dipasang lan link interaktif, ngemot warta saka Airbus (COD3D), Esri kanthi kolaborasi karo Mobileye, Hexagon (Luciad 2019 lan M.App) lan Trimble karo layanan Catalyst.

Ngupayakake komitmen kanggo menehi crita sing menarik ing spektrum Geo-engineering, kita bakal ngaturake edisi kaloro majalah Geo-Engineering kanggo Spanyol lan TwinGeo kanggo basa Inggris.

Waca TwinGeo - ing Inggris

Waca Geo-Engineering - Ing Spanyol

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.