INPOSISI Magazine

imposition sokkia topcom Iki minangka jeneng majalah digital sing diterbitake dening perusahaan perwakilan regional ing Eropah saka Sokkia lan Topcom, sing adhedhasar ing Walanda.

Disunting ing basa Walanda lan Inggris bebarengan, kanthi slogan "Majalah kanggo profesional posisi", Isi kasebut ngluwihi katalog prasaja saka produk topografi lan kalebu artikel aplikasi sing cukup menarik kanggo para profesional subyek.

Akeh perusahaan wis nggunakake format jurnal iki kanthi asil sing apik, padha ngomong. Saka wiwitan, aku seneng format sing prasaja tanpa ikonografi komplek.

Tata letak punika tanpa cacat, migunani cukup apik, kanthi tataran tataran. Sing pisanan, miturut rong kaca sing ngidini sampeyan navigasi kanthi cepet, klik ngidini kaca senadyan ing level iki sampeyan isih ora bisa maca akeh, nanging nutup panel kiwa sampeyan duwe pendekatan katelu sing nggawe isi sing bisa dibaca ing monitor. ukuran biasa

imposition sokkia topcom

Nanging iki minangka vanalidades, isi internal sing wigati, ing wiwitan kayata para pengguna sing setya lan potensial saka merek Topcom lan Sokkia, banjur kanggo pangguna umum topik geofumados ing panangkepan informasi papan. Ayo ndeleng ringkesan cepet babagan topik kapentingan:

imposition sokkia topcom News

Ing bagean iki ana pamikir anyar saka peralatan anyar; Sanajan tiba-tiba caranipun keterangan, mboten badhe nindakaken tindak tutur ing babagan teknologi ingkang saestu saged dipunpirsani ing mangsa punika: - The Sokkia kolektor SHC25A
- Kontrol Topkom FC-25A
- Piranti lunak ScanMaster 2.0
- IP-S2 HD Mobile Mapping
- Penerima GR-5 GNSS

Pemetaan Seluler, masa depan topografi.

Artikel dening Sander Jongeleen ngelingake kita lan reaffirms yen nggunakake teknologi panangkepan mobile ora ana maneh mangsa nanging luwih saiki ing topografi. Ing maringaken, sensor lan teknik sing digunakake kanggo pemindaian lapangan lan pangolahan kantor ditampilake.
imposition sokkia topcom
imposition sokkia topcomTopik liya:

  • Touchdown ing Antartika. Gauges juru ukur sing nyedhaki eksplorer ing kondisi sing nemen.
  • Ngapikake DATA GIS
  • Pidana Kasus. Ora kaget saiki kanggo mbangun rekonstruksi data kanggo tujuan investigasi pidana.
  • Renovasi Lapangan Terbang Zweinbrucken

Paling apik, arep ana lan ndeleng karo semangat.

2 Balesan kanggo "INPOSISI Majalah"

  1. Dadi, pitakonan: kepiye carane bisa ngakses nomer-nomor ing baris iki, yen situs onlinebrochure.vanas.nl nyuwun login lan sandhi nanging ora ana formulir kanggo ngetik data?
    Utawa apa sampeyan kudu dadi pelanggan TOPCON kanggo maca?
    Salam saka Peru
    Nancy

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.