INPOSISI Magazine

imposition sokkia topcom Iki minangka jeneng majalah digital sing diterbitake dening perusahaan perwakilan regional ing Eropah saka Sokkia lan Topcom, sing adhedhasar ing Walanda.

Disunting ing basa Walanda lan Inggris bebarengan, kanthi slogan "Majalah kanggo profesional posisi", Isi kasebut ngluwihi katalog prasaja saka produk topografi lan kalebu artikel aplikasi sing cukup menarik kanggo para profesional subyek.

Akeh perusahaan sing wis nggunakake format majalah iki kanthi asil sing apik, kaya sing dikandhakake. Kanggo miwiti, aku seneng format sing sederhana tanpa ikonografi sing kompleks.

Tata letak iku sampurna, kagunaane cukup apik, kanthi telung tingkat zoom. Sing pertama, yen ndeleng rong kaca sing ngidini sampeyan navigasi kanthi cepet, klik ngidini kaca sanajan ing level iki isih durung bisa maca akeh nanging nutup panel kiwa sampeyan duwe pendekatan kaping telu sing wis nggawe konten bisa diwaca ing monitor ukuran biasa.

imposition sokkia topcom

Nanging iki ora ana gunane, konten internal kasebut regane, pisanan kanggo pangguna sing setya utawa potensial saka merek Topcom lan Sokkia, banjur kanggo pangguna umum tema geofum ing bidhang informasi spasial. Ayo ndeleng tampilan cepet babagan topik sing disenengi:

imposition sokkia topcom News

Ing bagean iki ana pamikir anyar saka peralatan anyar; Sanajan tiba-tiba caranipun keterangan, mboten badhe nindakaken tindak tutur ing babagan teknologi ingkang saestu saged dipunpirsani ing mangsa punika: - The Sokkia kolektor SHC25A
- Kontrol Topcom FC-25A
- Piranti lunak ScanMaster 2.0
- Pemetaan Ponsel IP-S2 HD
- Panampa GNSS GR-5

Pemetaan Seluler, masa depan topografi.

Artikel saka Sander Jongeleen ngelingake lan negesake manawa panggunaan teknologi panangkepan seluler saiki dudu mbesuk, nanging saiki survey. Liwat, sensor lan teknik sing digunakake kanggo mindhai lapangan lan proses kantor ditampilake.
imposition sokkia topcom
imposition sokkia topcomTopik liya:

  • Touchdown ing Antartika.  Gauges juru ukur sing nyedhaki eksplorer ing kondisi sing nemen.
  • Ngapikake DATA GIS
  • Pidana Kasus.  Ora kaget saiki kanggo mbangun rekonstruksi data kanggo tujuan investigasi pidana.
  • Renovasi Lapangan Terbang Zweinbrucken

Paling apik, arep ana lan ndeleng karo semangat.

2 Mbales "Majalah INPOSISI"

  1. Dadi, pitakonan: kepiye carane bisa ngakses nomer-nomor ing baris iki, yen situs onlinebrochure.vanas.nl nyuwun login lan sandhi nanging ora ana formulir kanggo ngetik data?
    Utawa apa sampeyan kudu dadi pelanggan TOPCON kanggo maca?
    Salam saka Peru
    Nancy

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.