Arsip kanggo

Magazines

Majalah Geomatik - Paling Top 40 - 5 taun mengko

Ing 2013, kita nggolongake majalah sing khusus kanggo bidang geomatik, nggunakake peringkat Alexa minangka referensi. 5 taun mengko, kita wis nganyari. Kaya sing wis diandharake sadurunge, majalah geomatik kanthi bertahap berkembang kanthi irama ilmu sing definisi gumantung banget karo kemajuan teknologi ...

#GeospatialByDefault - Forum Geospatial 2019

Tanggal 2, 3 lan 4 April taun iki, raksasa utama teknologi geospasial bakal ketemu ing Amsterdam. Kita ngrujuk acara global sing kedadeyan sajrone 3 dina, lan sing ditindakake ing taun-taun pungkasan, diarani Forum Dunia Geospatial 2019, platform konvergensi ing ngendi para pimpinan lapangan ...

4 Tips Kanggo Sukses ing Twitter - Top40 Geospatial September 2015

Twitter isih tetep, utamane katergantungan Internet sing akeh banget dening pangguna sing digunakake saben dinane. Kira-kira nganti taun 2020 80% pangguna bakal nyambung menyang Internet saka piranti seluler. Bidang sampeyan ora masalah, yen sampeyan minangka peneliti, konsultan, pameran, wirausaha utawa independen, sawijining dina sampeyan bisa uga getun ora ...

GIM International Español, terus sukses apik

Aku wis nampa edisi kuartal kaping pisanan 2015 iki, kanthi konten sing penting banget kanggo basa Spanyol. Topik kasebut nuduhake nilai sing diwakili kolaborator: Era anyar ing administrasi tanah muncul. Iki minangka artikel sing apik nalika Chrit Lemmen lan telung rekan liyane ngobrol kaya ...

Carane ana ing peta donya ing 1922

Edisi Nasional Geografis paling anyar iki nyedhiyakake rong topik sing paling apik: Ing tangan siji, laporan ekstensif babagan proses pemodelan warisan nggunakake sistem panangkepan laser. Iki minangka barang kolektor, sing nerangake kerumitan kerja ing wajah Gunung Rushmore ing South Dakota ...

MundoGEO # Connect ngumumake finalis penghargaan 2013

MundoGEO # Connect ngumumake pambukaan tahapan kaping pindho penghargaan sing ngakoni industri geospasial sing paling apik supaya sampeyan bisa milih salah siji saka limang finalis ing saben kategori. Sajrone wulan April, masarakat kanthi terang-terangan nuduhake sapa sing kudu dadi finalis ing saben kategori. Saiki, limang sing paling milih ...