Arsip kanggo

Magazines

Kita miwiti Geo-Engineering - Majalah

Kita seneng banget kanggo ngumumake peluncuran majalah Geo-engineering kanggo dunya Hispanik. Bakal nduweni périodik kuartalan, edisi digital sing dikuatake karo konten multimedia, diunduh jroning versi pdf lan dicithak ing acara utama sing diliputi déning protagonis. Ing crita utama edisi iki, istilah Geo-engineering diinterpretasikake maneh, kaya ...

Majalah Geomatika - Top 40 - 5 taun salajengipun

Ing 2013, kita nganakake kategorisasi ing majalah sing darmabakti kanggo lapangan geomatika, nggunakake minangka referensi peringkat Alexa. 5 taun salajengipun kita sampun damel update. Minangka sadurunge, geomatika jurnal wis berkembang suwe tinimbang karo irama ilmu sing definisi gumantung banget marang kemajuan teknologi ...

#GeospatialByDefault - Forum Geospatial 2019

Ing 2, 3, lan 4 sabanjuré ing April taun iki, para raksasa utama ing teknologi geospasial bakal ketemu ing Amsterdam. Kita ngrujuk marang acara donya sing dilakoni ing dina 3, lan wis dirayakake ing taun-taun pungkasan, diarani Geospatial World Forum 2019, platform konvergensi para pamimpin lapangan ...

GIM International Español, terus sukses apik

Edisi 2015 saka kuartal pisanan wis teka karo kula, kanthi isi sing mumpuni babagan basa Spanyol. Topik-topik nyatakake yen nilai kolaborator kasebut: Era anyar ing administrasi tanah muncul. Iki minangka artikel gedhe ing ngendi Chrit Lemmen lan telung mitra liyane ngobrol kaya ...

Carane ana ing peta donya ing 1922

Edisi paling anyar saka National Geographic ndadekke loro topik menarik: Ing sawijining tangan, laporan lengkap babagan proses pemodelan warisan nggunakake sistem panangkepan laser. Iki minangka item kolektor, sing nerangake kerumitan sing njupuk karya ing pasuryan Gunung Rushmore ing South Dakota ...