Manifold GIS menang Geospatial Leadership Award ing GeoTec

gambar

Acara kasebut GeoTec Iki dianakaké saben taun saka 1987 supaya bisa ngembangake pengalaman paling apik ing inovasi lan implementasine teknologi geospasial. Nalika aku nampilake dheweke ing Juni agenda, diselenggarakaké ing Ottawa saka 2 menyang 5, mung dina iki pemenang penghargaan kanggo upaya sing paling apik wis diumumake.

Mekanika penghargaan iki mirip karo apa sing wis dianakake ing taun-taun pungkasan, ditampa nganti wulan April, banjur ana ruang kanggo pendapat, milih lan ngritik proposal ing kalangan majalah GeoWorld, newsletter GeoReport lan pangguna sistem kasebut GeoPlace.com.

Lan iki minangka pemenang:

Award Innovator Geospatial - sing dikirim menyang pangembang sing nggawe perangkat lunak anyar utawa perangkat keras sing nduweni kemampuan nggedhekake potensial saka industri geospasial.

Pemenang: Sistem pipa

pancen akeh

Merit sing gedhe yaiku asap rokok kanggo ngembangake aplikasi kasebut supaya formulir anyar pangolahan bit 64 bisa entuk manfaat saka performa proses paralel, sing minangka salah sawijining prinsip dhasar sing saiki dikenal minangka "multicore". dual inti Iku menarik yen Manifold ngenali yen peralatan kasebut nduweni kertu tipe teknologi grafis NVIDIA-CUDA lan generasi saka lumahing render extension, saka peta karo DTM saka triangulasi titik densitas dhuwur bisa dijupuk saka luwih saka 6 menit kanggo 11 detik !!!

Ana uga telu jeneng sing terhormat:

  • AutoDesk, kanthi teknologi akses Data FDO
  • ESRI Canada, kanthi proposal PurVIEW
  • LizardTech, kanthi Suite Express

Penghargaan kanggo Perusahaan Publik - Iki dikirim menyang entitas utawa lembaga pamaréntah kanggo tujuan nirlaba

Pemenang: Agensi Teknik Militer Amerika lan Transportasi ... (SDDCTEA) kanthi adopsi IRRIS ing proses pengambilan keputusan sing rumit.

sddctea gis

Uga ana ing kategori iki ana telung jinis terhormat:

  • Kutha Nanaimo, ing British Columbia
  • Divisi Lingkungan dan Darurat Kanada
  • Kutha ing Quinte West, ing Ontario.

Hadiah kanggo Perusahaan Swasta - Iki diwenehake kanggo lembaga swasta sing wis transcended ing adopsi lan inovasi teknologi GIS.

Pemenang: ESRI, karo ArcGIS Explorer

arcgis explorer Sawetara dina kepungkur aku ngelingi nglakoni panemuan alat iki, sing saben dina padha karo Google Earth.

Wong loro sing mulya ing kategori iki yaiku:

  • EmerGeo, kanthi piranti lunak Pemetaan EmerGeoGIS
  • Intermap Technologies, kanthi program NEXTmap 3D

We are pleased kanggo ngerti Manifold wis nampa iki jenis incursions menyang lingkungan geospatial, minangka kita weruh ing CalGIS... amarga sawise taun ngomong babagan manfaat aplikasi iki akeh pracaya donya bisa ora adil yen gagal ngalahake dhewe ing antarane sing gedhe, njaga dhewe minangka teknologi merdika lan ora tuku dening industri mega liyane.

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.