Tetep inspirasi! Surat kanggo kolaborator

Dina iki minangka dina tartamtu, tantangan anyar tegese aku kudu njupuk kesempatan sing luwih apik. Sajrone seminggu, aku ora bakal dadi bos langsung lan ana sing bakal kelakon supaya prekara ora bakal mandheg lan uga supaya sampeyan entuk kesegaran sing dibutuhake. Sajrone aku bakal ana ing kene, mesthi ora butuh wektu kanggo ndeleng sampeyan ing wilayah kaya asring sadurunge.

tim cadastreDadi, ora kudu ditindakake nalika ora dadi kolaborator langsung, aku njupuk kesempatan kanggo para pemuda ing wayah wengi kanggo nulis sawetara garis sing wis dakbebasake ing dragees sadurunge. Ngerti manawa ana sing bakal maca kanthi pungkasan, uga ngerti manawa ana sing ora ngerti sing diarani anonimitas deg-degan.

Pertama, matur nuwun kanggo tanggung jawab sing sukses kanggo sukses. Kanggo menehi perhatian marang ide-ide edan, kadang ora ilmiah, liyane umum kaya akal sehat. Uga matur nuwun amarga ora nggatekake manawa aku wis nimbang inisiatifku bisa ditolak. amarga wis inovasi nglawan kekarepanku mung kanggo keamanan ngerti apa sing ditindakake kanthi kepemilikan sing luwih gedhe.

Kaya sing wis dingerteni wong liya, arang banget ing proses pangembangan iki akeh asil sing diolehake kanthi sithik. Sing mbuktekake bakat sing diwakili tim sing lahir saka luwih saka teknisi 300 nyewo sementara kurang saka dolar 150 saben wulan, ing ngendi 32 wiwitane, banjur mung 16 lan sejatine transfer panjaluk kelestarian dadi 8. Polishing dheweke ora dadi tanggung jawabku, meh ora duwe ide, sisane tekan katemenan, disiplin lan karisma saka telung mentor sing dadi bagian saka karakter dheweke, anget manungsa lan ilmu teknis. Aku ngakoni, ana sawetara sing nggawa akeh banget lan ora butuh sapa sing ora nulungi utawa angel diterusake. Matur nuwun kanggo bocah-bocah lanang amarga ora ninggal wanita sing meteng ing dalan, kanggo bocah-bocah wadon amarga ora ninggal ati-ati ing kotamadya.

totalAku ngormati amarga bisa ndeleng potensial nalika sawijining dina sing dakdeleng saiki wis dadi alat sing bakal nate nindakake barang-barang sing luwih gedhe tinimbang awake dhewe, utamane kanthi nyeri sithik. Saiki dheweke ngerti apa sing dadi mentor dheweke ora bakal diulang maneh, nanging uga kabeh sing bakal ditiru maneh karo wong sing kesel, amarga iki minangka jaminan sukses, apa ora ana teknologi anyar.

Sanajan ora kabeh gampang, nanging kita setuju yen kawruh lan pengalaman sing dipikolehi iku ora larang regane. Sampeyan perlu kanggo nggunakake amarga sithik banget trabasan kanggo ngrampungake saka wektu nyoba lan kesalahan, lan sing paling apik kanggo kesempatan sing asring ora bola-bali kanthi cara sing padha.

Dadi pesen terakhirku, ora mung ing 8 pungkasan, nanging kanggo kabeh sing ngliwati proses iki sanajan kanthi sengaja wis tekan teks iki:

Gawé kanthi temen-temen ora kelangan ilham tumrap apa sing sampeyan lakoni.

Kaya sing kaping pisanan dheweke duwe rekor cadastral ing tangane, isih mambu cetak tinta. Kaya nalika ndeleng manawa kompas pindah nomer kasebut, kaya nalika ndemek GPS lan ngerti yen dudu MP3, nalika nggawe kursus pertama ing AutoCAD lan ngresiki topologi sing apik ing Mikrostasi Geografi. Kaya nalika dina iki pisanan ngadhepi klompok siswa anyar, walikota sing kuwat, AK47 ing alas wong-wong sing nentang cadastre kasebut. Cetak semangat kasebut ing kabeh sing sampeyan tindakake, kanthi rada nggegirisi tripod saka total stasiun, kanthi kenikmatan nyekel kabel nyambungake -siji sing ora babras, mesthi-.

Aja mandheg kepengin dadi sethithik tinimbang sing menehi pitunjuk marang sampeyan. tim cadastre

Ngerti carane menehi nilai kanggo wong sing menehi inspirasi, memuji kemampuan wong liya dadi apik. Semangat sampeyan kepengin sinau babagan sing anyar saben dina, sanajan perkara sing gampang banget sing ngasilake asil sing apik ing urip iki; kayata ejaan, nulis, kaligrafi sing apik, tatanan, keluwarga kulawarga, maca, kopi sing apik. Khusus humor ing format UTM, asli kaya ing 16 North Zone.

Aspire cukup kanggo usaha kanggo nyukupi syarat sing dikarepake dening urip iki.

Ngerti carane menehi nilai apa sing ana ing omah, bocah mung tuwuh sapisan.

Tekanan lan tekanan wektu ora ana alesan kanggo mungkasi nelpon. Tutul bos kasebut ora bakal nate ngilangi tawa sing ilang ing wengi film karo kulawarga ... sanajan kita turu turu ing tengah film. Umpuh semangat, wara-wara kanggo akeh regane, yen perlu nggunakake barang cheesy, tindakake amarga dina sampeyan mati bakal dadi apa sing bakal sampeyan eling.

Entuk inspirasi, gegayuhan, nilai.

Lan yen siji dina kita ketemu ing kafe, bakal luwih apik kanggo ngguyu urip iki sing cepet banget. Kopi mesthi bakal ngrasakake apik, kanthi nilai-nilai ing Nueva Frontera, kanthi Maria mbantu ngladeni panganan.

Kanthi tresno Don G!

Balesan 3 kanggo "Tetep inspirasi! Huruf kanggo kolaboratorku ”

  1. Kaca pungkasan ing koran ... facet anyar kanthi agenda sing luwih gedhe ... dadi mitra sing wis ditampilake ... Allah + kawicaksanan + andhap = mung sukses

  2. Mesthi wae, halangan iki kanggo terus sinau lan nindakake sing luwih apik yaiku salah sawijining tujuan utama, mula aku ngaturake panuwun marang pfm lan tim kerja sing padha karo kolega sing kanthi akeh sinau babagan liya.
    matur nuwun G!

  3. Apik, matur nuwun kanggo menehi hasil ing sajrone taun 5 iki sing wis nyoba kanggo nguatake para cadastres, muga-muga bakal terus nganggo visi sing padha ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.