Manual of MobileMapper lan Promark ing Spanyol

A sawetara dina kepungkur pembaca takon kula babagan Dhasar Pangguna Guide saka MobileMapper 100. Biasane manual iki teka ing disk sing nganggo peralatan sing dituku ing Ashtech, uga ing basa Jerman, Perancis lan Inggris kanthi jeneng:

xM100 & 200Platform_GSG_B_en.pdf

xM100 & 200Platform_GSG_B_de.pdf

xM100 & 200Platform_GSG_B_fr.pdf

xM100 & 200Platform_GSG_B_en.pdf

Nanging kanggo sawetara kesalahane wong sing kudu dipecat, kabeh manual sing teka ing disk iki kasebut "Pandhuan Cara Miwiti" minangka salinan versi Inggris, senajan padha duwe jeneng sing padha. Sawise tindak (akeh) ana aku nemokake lan mulane aku ngunggah file kanggo diundhuh.

mobile mapper 100 manualPedoman iki padha kanggo padha MobileMapper 100, sing padha karo Promark 100 lan Promark 200, amarga peralatan padha, mung ngganti konfigurasi perangkat lunak lan aksesoris.

Sabanjure indeks dokumen kasebut.

Gunakake dhisik

  • Unpacking
    Nglebokake baterei ing panrima
    Ngisi baterei dhisik
    Nguripake panrima
    Ngatur tingkat mburi
    Penyesuaian saka wektu ora aktif mburi
    Manajemen energi
    Setelan wilayah
    Ngunci layar lan keyboard
    Cara nyekel panrima kasebut
    Ngalih menyang mode turu
    Pateni panrima kasebut

Gambaran sistem kasebut

  • Tampilan ngarep panrima
    Tampilan layar
    Keyboard, tombol gulung lan Ketik
    Pensil lan pensil
    Antarmuka GNSS antarmuka
    Mikropon
    Antena GSM terintegrasi
    Antena Bluetooth terintegrasi
    Pinggir panrima
    Lensa kamera
    Speaker
    Kompartemen baterei
    Tampilan sisih panrima (kiwa)
    Tombol daya
    Daya LED lan baterei
    Antarmuka SDIO
    Input antena njaba:
    Tampilan ngisor saka panrima
    Konektor daya / data
    Stasiun Docking
    Tampilan ndhuwur
    Tampilan mburi

Fungsi lanjut

  • Jinis pangan
    Indikator LED
    Baterai internal
    Cara ngisi baterai
    Tabel tugas assignment
    Nglebokake kertu SIM
    Nggunakake modem internal
    Ngaktifake fungsi telpon
  • Nggawe sambungan GPRS
    Nggawe sambungan GSM ing mode CSD
    Sambungan CDMA liwat telpon seluler eksternal
    Ngowahi string panggil standar
    Bluetooth pasangan antarane panrima lan telpon seluler eksternal
    Konfigurasi sambungan Internet
    Nggunakake kamera
    Njupuk gambar
    Ganti jeneng gambar
    Puter gambar
    Potong gambar
    Autocorrect gambar
    Mbusak gambar
    Ngganti setelan gambar
    Ngrekam video
    Netepake durasi film video
    Miwiti video
    Rampungake video
    Muter video
    Ganti jeneng video
    Mbusak video
    Setelan swara

Kothak piranti GNSS

  • opsi
    Konfigurasi GNSS
    Mode diferensial
    NMEA output
    Status GNSS
    Wiwiti maneh
    Ngatasi masalah
    Prakawis
    Pateni GNSS

Spesifikasi platform

  • Spesifikasi GNSS
    Prosesor
    Sistem operasi
    Komunikasi
    Ciri fisik
    Antarmuka panganggo
    Memori
    Karakteristik lingkungan
    Syarat daya
    Multimedia lan sensor
    Aksesoris standar

Ing kene sampeyan bisa ngundhuh manual

3 Balesan kanggo "Manual MobileMapper lan Promark ing Spanyol"

  1. Halo, aku tuku Promosi3 Model Profesional Magellan GPS, nanging aku mung nginstal Mobile Mapper CX, apa sing kudu dilakoni kanggo nginstal Promark3 ?, wong sing bisa nuntun aku, aku ora duwe disk instalasi

  2. Ya, manual kasebut kanggo 120, amarga owah-owahan ing antarane model kasebut paling sithik kanggo fungsi. Pangowahan yaiku sawetara aplikasi anyar lan kahanan antena sing sampeyan sambungake.

Deja un comentario

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.