Manual kanggo panggunaan GPS lan total stasiun

Nderek pranala menyang dhaptar distribusi gvSIG, sing saiki wis digawe versi final 1.10, Aku wis nemokake situs sing menarik. Is babagan Openarcheology.net, sing disedhiyakake dening Oxford Archaeology ngupaya kanggo ningkatake panggunaan alat lan sistem gratis kanggo surveying aplikasi ing proyek arkeologi.gunggung total stasiun lan gps gika

Situs sing paling terkenal yaiku manual kanggo nggunakake peralatan survey, kayata download data lan integrasi lapisan ing gvSIG.

Manual kasebut katon praktis banget, amarga dudu dokumen sing digunakake kanggo alat, nanging luwih milih metodologi kanggo survey lan nggabungake Sistem Informasi Geografis. Dheweke kalebu ngatasi masalah sing ditemokake lan format kanggo nglumpukake data.

Ing situs iki ana paling ora 7 dokumen, mesthine padha duwe sawetara kolaborator nanging adaptasi metodologi punika Anna Kathrin Hodgkinson. Iki dhaptar manual, telu saka iki ngemot edisi kapindho ing ngendi gvSIG 1.9 digunakake lan sawetara dandan ing dokumen.

  • Nggunakake Leica Total Station (Robotika) Seri 1200.
  • Nggunakake Seri Xicam Leica Total Station.
  • Nggunakake GPS Leica GX1230 (tas ransel)
  • Nggunakake GPS Leica RX1250XC

gunggung total stasiun lan gps gika Iku bahan sing terkenal, kanggo sawetara bakal duwe kerugian sing padha ing Inggris; nanging lunga bakal dadi migunani amarga urutan supaya langkah demi langkah bisa uga dibangun.

Leica digunakake kanggo ngundhuh data GeoOffice. Kanggo integrasi GIS gvSIG digunakake lan sawetara aspek dhasar diterangake kayata georeferencing gambar, sunting lapisan, gabung karo tabel lan nyithak tata letak, lsp.

Kanggo sampel, aku bakal ninggalakake indeks manual pisanan (stasiun total robot seri 1200):

Pambuka
Protokol kanggo Nyetel Stasiun Leica 1200 Total
- A cathetan sawetara
- Survey Buku  
- Akhir survey  
- Kabudayan Cuaca  
- Survey Persiyapan
- Nyetel Stasiun Total  
- Nggawe Proyek anyar  
- Prosedur Persiyapan (sawise nggawe proyek)  
- Nyetel Backsight-Prisma  
- Surveying        
- Wiwit survey  
- Survey Umum  
- Panuntun kasar kanggo kode lan titik ID  
Nggawe file TCTerms kanthi koordinat lan ngunggahake menyang Total Station
Setelan metu
Ngatasi masalah ing situs

- Kasalahan Survey
- Masalah ditemoni karo Total Station
- Setelan default EDM lan ATR ing Total Station
Protokol kanggo ngundhuh Leica 1200
Protokol kanggo inputting data menyang GIS

- Manager Project
- Data sampeyan bakal ditangani
- Data titik lan baris  
- Nggabungake lan nganyari data  
Editing Shapefiles
Nambahake Tabel / Acara Lapisan kanggo gvSIG
Gabung meja
Printing ing gvSIG
Georeferencing
Masalah ditemoni karo gvSIG
   

1 Appendix:
Kontrol Co-Ordinates:
2 Appendix:
Survey Codelist
3 Appendix:
Metadata
4 Appendix:
Drawing of Plans

Saka kene Sampeyan bisa ngundhuh manual.

6 Mbales "Manual kanggo nggunakake GPS lan total stasiun Leica"

  1. Cara ngundhuh manual kanggo panggunaan lan operasi stasiun total Leica TPS 1205

  2. kepiye carane bisa ndarbeni siji stasiun kasebut

  3. ucapan editor bisa ngunggah maneh pranala download sing disuwun thanks

  4. Aku butuh latihan URGENT ing penanganan GPS lan peralatan topografi liyane, nuduhake informasi lan tanggal.

  5. Pungkasan proyek ing Oktober 2012;

    Perserikatan Bangsa-Bangsa (Cabang LSM - Bagian Kartografi) nindakake rega spesialisasi stasiun LEICA € 1.000 (US $ 1.211);

    Biaya pengiriman iku tanggung jawab sampeyan, beda-beda gumantung marang negara tuku lan dibayar sadurunge pengiriman.

    Stasiun total robot Leica sing didol:

    - 8 Leica TCRP 1205 R300 R300 1203 lan TCRP

    - 3 LEICA TS02 - 3 »

    - 4 Leica GX1230 GPS RTK

    Email kontak: un.org.ngo@gmail.com

    ********************
    Bagean Kartografis
    PBB - Kamar S-1093
    Washington, W 1913
    ********************

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.