Manual kanggo panggunaan GPS lan total stasiun

Nderek pranala menyang dhaptar distribusi gvSIG, sing saiki wis digawe versi final 1.10, Aku nemokake situs sing menarik. Iku babagan Openarcheology.net, sing disedhiyakake dening Oxford Archaeology ngupaya kanggo ningkatake panggunaan alat lan sistem gratis kanggo surveying aplikasi ing proyek arkeologi.gunggung total stasiun lan gps gika

Situs sing paling terkenal yaiku manual kanggo nggunakake peralatan survey, kayata download data lan integrasi lapisan ing gvSIG.

Buku manual banget praktis, amarga padha ora mung dokumen kanggo panggunaan alat, nanging padha tumuju ing metodologi kanggo surveying lan nggabungake Sistem Informasi Geografis. Iki kalebu solusi masalah sing ditemokake lan format kanggo koleksi data.

Ing situs iki ana paling ora 7 dokumen, mesthine padha duwe sawetara kolaborator nanging adaptasi metodologi punika Anna Kathrin Hodgkinson. Iki dhaptar manual, telu saka iki ngemot edisi kapindho ing ngendi gvSIG 1.9 digunakake lan sawetara dandan ing dokumen.

  • Nggunakake Leica Total Station (Robotika) Seri 1200.
  • Nggunakake Seri Xicam Leica Total Station.
  • Nggunakake GPS Leica GX1230 (tas ransel)
  • Nggunakake GPS Leica RX1250XC

gunggung total stasiun lan gps gika Iku bahan sing terkenal, kanggo sawetara bakal duwe kerugian sing padha ing Inggris; nanging lunga bakal dadi migunani amarga urutan supaya langkah demi langkah bisa uga dibangun.

Leica digunakake kanggo ngundhuh data GeoOffice. Kanggo integrasi GIS, gvSIG dipigunakaké lan sawetara aspèk dhasar dijelasake, kayata gambar georeferen, nyetak lapisan, gabung ing tabel lan nyetak ing tata letak, lan liya-liyane.

Kanggo sampel, aku bakal ninggalakake indeks manual pisanan (stasiun total robot seri 1200):

Pambuka
Protokol kanggo Nyetel Stasiun Leica 1200 Total
- A cathetan sawetara
- Survey Buku
- Akhir survey
- Kabudayan Cuaca
- Survey Persiyapan
- Nyetel Stasiun Total
- Nggawe Proyek anyar
- Prosedur Persiyapan (sawise nggawe proyek)
- Nyetel Backsight-Prisma
- Surveying
- Wiwit survey
- Survey Umum
- Panuntun kasar kanggo kode lan titik ID
Nggawe file TCTerms kanthi koordinat lan ngunggahake menyang Total Station
Setelan metu
Ngatasi masalah ing situs

- Kasalahan Survey
- Masalah ditemoni karo Total Station
- Setelan default EDM lan ATR ing Total Station
Protokol kanggo ngundhuh Leica 1200
Protokol kanggo inputting data menyang GIS

- Manager Project
- Data sampeyan bakal ditangani
- Data titik lan baris
- Nggabungake lan nganyari data
Editing Shapefiles
Nambahake Tabel / Acara Lapisan kanggo gvSIG
Gabung meja
Printing ing gvSIG
Georeferencing
Masalah ditemoni karo gvSIG

1 Appendix:
Kontrol Co-Ordinates:
2 Appendix:
Survey Codelist
3 Appendix:
Metadata
4 Appendix:
Drawing of Plans

Saka kene Sampeyan bisa ngundhuh manual.

6 Balesan kanggo "Manual kanggo panggunaan GPS lan stasiun total"

  1. Cara ngundhuh manual kanggo panggunaan lan operasi stasiun total Leica TPS 1205

  2. kepiye carane bisa ndarbeni siji stasiun kasebut

  3. ucapan editor bisa ngunggah maneh pranala download sing disuwun thanks

  4. necedito capacitacion URGENTE del manejo de GPS y otro sequipos topograficos, indicar informaci{on y fechas.

  5. Fin del proyecto en octubre de 2012;

    Las Naciones Unidas (NGO Branch – Cartografía Sección) llevar a cabo la liquidación estación LEICA precio especial de € 1.000 (US $1.211);

    Costos de envío son de su responsabilidad, varían dependiendo del país de compra y pagadero antes de enviarlo.

    El Leica estaciones totales robóticas a la venta:

    – 8 Leica TCRP 1205 R300 R300 1203 y TCRP

    – 3 LEICA TS02 – 3»

    – 4 Leica GX1230 GPS RTK

    Email de contacto: un.org.ngo@gmail.com

    ********************
    Cartographic Section
    United Nations – Room S-1093
    Washington, W 1913
    ********************

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.