Peta Suite dares kanggo tantangan Manifold

Sawetara wektu saiki, Manifold GIS wis mlebu ing pasar, kanthi sawetara referensi sing apik saka pangguna sing dipercaya kayata James Fee. Lan mung sawetara dina sawise konferensi Timur kanggo pangguna Manifold, nalika nulis tembung "Manifold GIS" ing Google, alat sing ditampilake minangka alternatif kanggo Manifold, iki yaiku Map Suite.

Khususé, kayane minangka pilihan sing apik kanggo ngembangake lisensi kanggo distribusi, nanging aku duwe keraguan kanggo kerja meja. Ayo dipikir.

1 Kompetisi layanan (disetujoni)

Manifold duwe cara adol aneh, lan sampeyan ora bisa ndownload versi nyoba ing dina 30, nanging sampeyan kudu tuku kanthi njamin yen ing dina 30 sampeyan ora puas, dheweke bakal ngasilake dhuwit kasebut. Nanging akeh wong sing ora seneng, supaya Map Suite nawakake versi nyoba kanggo dina 60 ... ora ala, saka token dhukungan kasebut karo Manifold dibayar, $ 20 kanggo saben pitakon ... lan ora takon kakehan. Dheweke pada nyecik.

2 Fungsionalitas (mmm ...)

Ora katon Map Suite, sing nawakake macem-macem alat kanggo pangguna nanging beda kanggo pangembang. Kita bisa ndeleng apresiasi James Fee Chris C, amarga ujar manawa dheweke diundhuh kanggo nyoba.

Input nawakake alat kanggo PC Pocket, desktop lan web, banjur komponen pangembangan layanan web lan geocoding. Diagram apik nanging kita kudu golek gampang, amarga brosur ESRI dadi luwih becik nganti sampeyan pengin nggawe sing serius lan mula bakal ujar yen sampeyan kudu tuku ekstensi luwih akeh.

map_suite_product_diagram

Struktur punika adhedhasar tingkat skalabilitas paling 4 lan sanajan ora gampang kanggo nggawe perbandingan kanggo sifat sing dipertanyakan skalabilitas saka ESRI, ayo ningali saka sudut pandang pangguna sing mbutuhake fungsi tartamtu:

gambar

Apa desktop GIS, Desktop Suite Peta. Sing padha karo ArcView Desktop $ 1,500, utawa sing bakal kita sebut Manifold Personal $ 245 (ora ing kapasitas, nanging ing konsep)

Peta Suite Desktop worth $ 4,995 ... chanfle!

gambar

Publikasi layanan peta, Peta Web Suite. Sing padha karo ArcIMS $ 7,000 o Manifold Profesional $ 295

Peta Web Suite worth $ 4,995 ... others !!!?

gambar

Ngembangake aplikasi, Peta Suite Engine. Sing padha karo ArcGIS Engine utawa Arc Editor $ 7,000 o Manifold Enterprise $ 395 (... ora padha karo kemampuan)

Peta Suite Engine worth $ 4,995 ... liyane liyane!

gambar

Aplikasi kanggo PDA, Peta Suite Pocket PC, utawa setara karo ArcPAD, Manifold ora padha karo, iki ketoke.

Peta Pocket PC Suite worth $ 4,995

Iku menarik lisensi distribusi, yaiku, yen sampeyan ngembangake aplikasi karo platform iki sampeyan ora kudu mbayar lisensi runtime kaya kasus ing Manifold lan ArcGIS, plugin kanggo ngatur ngasilake lan uga video Demonstrasi

Padha uga njamin yen komponen menehi native. NET, komponen sing wis dirancang lan penanganan data gedhe banget.

3 Rega (Gagal)

GIS pipa Wis entuk manfaat dadi salah sawijining alat komersil sing paling ekonomis kanthi kapabilitas cekap.

Nanging kanthi rega kasebut, Map Suite ora njamin apa wae,

Peta Suite Desktop, $ 4,995
Desktop Suite Peta $ 4,995.00
Peta Web Suite $ 4,995.00
Peta Suite Engine $ 4,995.00
Peta Pocket PC Suite $ 4,995.00
Geocode USA 2.0 $ 4,995.00

Render USA 2.1 $ 2,495.00

USA 2006 Data Miturut County $ 495.00
Data 2006 USA Miturut Negara $ 495.00
Data Dunia $ 695.00
Peta Ikon Ikon Suite $ 295.00

Mesthi, sing paling akeh luwih murah tinimbang ArcGIS Engine utawa ArcGIS Server nanging isih larang banget amarga duwe slogan "Microsoft Gold Certified Partner", total yen ora Microsoft njamin dhewe karo Windows Vista.

Oalah, yen sampeyan pengin ngundhuh versi nyoba kanggo 60 dina, ana ing kono.

peta peta dhukungan Oh, aku lali, layanan kasebut luwih apik tinimbang Manifold, bocah wadon sing apik banget urip, salaras karo dhukungan Manifold sing ala lan ala. Ora larang regane $ 4,995, nanging apik banget

2 Balesan kanggo "Peta Suite dares kanggo tantangan Manifold"

  1. Thanks Chris, pangowahan rampung. Mungkin confussion dening slogan «Free James» karo «Yuran James»

    Aja kuwatir, iwak Babel sampeyan luwih akeh tinimbang spanglish

  2. Aku ora diajeni dening James Fee, Aku Chris C.

    Ngapunten yen sing ala Spanyol, aku nggunakake babel iwak

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.