MapJack, ngluwihi Google Street View

MapJack minangka aplikasi sing padha karo Street View, sanajan ngluwihi karo fungsi sing apik. Mesthine, amarga ora saka Google, utawa ora bisa ngelola jumlah yuta, ora ana sing njamin bakal tahan urip utawa krisis ekonomi.

Minangka pembangunan sing digarap ing Google API, adhedhasar ide simpatik saka karakter sing diarani Jack, supaya "sampeyan ndeleng apa sing bakal dideleng Jack", luwih apik tinimbang karakter Google sing katon kaya wong sing ditembak ing dalan ; Saiki ayo goleki kaluwihan seniman kasebut.

Penanganan panorama sing luwih apik

Penampil ndhuwur dibangun ing Adobe Flash viewer, lan nduweni resolusi sing luwih apik tinimbang Google. Zoom duwe pendekatan apik lan sampeyan bisa ngontrol distorsi sing disebabake tampilan perspektif.

mapsjack

Kene sampeyan duwe akeh fitur kanggo ngontrol padhang, kontras lan kualitas gambar; Sampeyan bisa malah ngontrol proyeksi. Sampeyan uga bisa ndhelikake bantu visual lan kothak gambar sing mbentuk panorama.

Alat sing luwih apik

Perkembangan nuduhake telung pigura (pigura), nanging sing paling apik yaiku sampeyan bisa nyeret pinggiran loro vertikal lan horisontal, supaya bisa dianyari kanthi dinamis.

peta jack

gambar

gambarIng sisih ndhuwur ana lambang sing ngidini sampeyan ndeleng garis lintang, bujur, dhuwur, kira-kira gambar lan ngeklik owah-owahan ing antarane alamat lan url.

Banjur piranti liyane ing pojok ngidini sampeyan ngontrol tampilan sabanjure, bali menyang peta sing sadurunge ditonton lan kontrol gambar. Senajan paling apik ana ing patung Jack, sing nduweni kerucut ndeleng sing bisa dimanipulasi kanthi seret seret lan ngganti kanthi dinamis.

Nalika alat kasebut cukup apik, ana sawetara aspek sing ora kaya populer utawa sing mbesuk bakal ora ditemtokake ing mangsa ngarep:

Ora ana sensor

Kita ora bisa nelpon iki kauntungan, amarga senadyan sing nglakoni homo-bisa fokus ing looking wadon ing suket ing taman San Francisco, kasunyatan sing konsep unapplied piring lisènsi lan pasuryan wong bisa pass cepet utawa mengko dikarepake Aku bakal rampung karo Jack miskin.

Jangkoan cilik

Dadi adoh mung ana kutha ing Amerika Serikat lan Thailand; senadyan miturut pangarepan para pencipta, dheweke ngarep-arep bisa nggayuh luwih akeh panggonan, kalebu Eropah. Nalika Google ora duwe jangkoan akeh, akhir-akhir iki nuduhake kepinginan kanggo njaluk serius nalika ngobrol menyang Eropa. Iki dhaptar panggonan sing wis diterapake MapJack

  • USA, Lake Tahoe
  • USA, Oakland
  • USA, Palo Alto
  • USA, San Francisco
  • USA, San Jose, USA
  • USA, Sausalito
  • USA, Taman Nasional Yosemite
  • Thailand, Ayutthaya
  • Thailand, Chiang Mai
  • Thailand, Bangkok
  • Thailand, Krabi
  • Thailand, Mae Hong Son
  • Thailand, Pai
  • Thailand, Pattaya
  • Thailand, Phuket
  • Ora ana kejelasan ing modhèl bisnis

    Kajaba manawa papan panas lan hotel ing rute kasebut, dheweke ora menehi informasi akeh babagan lalu lintas, ceruk pasar lan kemungkinan pariwara. Nalika ana akeh sing bisa ditindakake babagan aplikasi iki, persaingan ing level peta web rumit lan akeh gumantung karo lalu lintas sing sampeyan obah. Dadi, kajaba padha wiwit adol ide sing apik, dheweke bakal mati amarga ora ana sing urip karo panorama sing apik. Mbok kerugian sing terakhir iki minangka asil ora dadi tangan emas saka Google lan pungkasane diolehake dening raksasa sing nggambarake kartografi kanthi sapuluh dolar.

    Oalah, kita mikir iku gagasan banget kreatif, kita bakal menehi sampeyan manfaat saka sangsi kanggo ndeleng anggere sampeyan bisa urip ing cara iki, tanpa nggawe dhuwit.

    Ninggalake balesan

    Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

    Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.