Persepsi Maps malang: Juan Núñez Diputer

Kita wis kesengsem nalika kita lelungan, lan looking for maps of kutha kita temokake jinis karya nggawa kanggo Feed kempalan soko liyane maps pakaryan bener seni.

Ndamel pranala data kanggo peta wis digawe proses pemetaan duwe kurang kurang mbek seni. Sebagéyan amarga gaya menakake, lan uga akibat ora bisa diendhani sing peta saiki mung perwakilan tematik saka kawicaksanan, kang ana sadurunge ora bisa lan punishing maps karo akeh data asring crowded lan njaba rasa

Senadyan apa saiki teknologi wis rasa topikal otomatis meh mokal kanggo entuk tingkat seni sing wis ngrambah karo supaya disebut-maps persepsi saka malang, kalebu perspektif lan nglanggar tingkat saka exaggeration meh musik.

Nalika ditampilake, aku ninggalake sawetara conto ing katalog Juan Núñez Diputer.

maps Wisata

Iki mung ngelingaken kula guyon sing iya narcissist karo kanca gedhe Gijon sing nindakake internship ing kantor:

'Kabeh emas kapundhut, boten ngiwa kita ...

Nanging aku wis ngiwa siji basa lan wis ambruk kanggo bêsik.

maps Wisata

Portofolio wis dipasang ing Lampu kilat, metu saka sawetara kepinginan kanggo milih menu kiwa lan musik latar mburi sing nggegirisi, bisa nggambarake headband ngisor sing nuduhake conto karya. Sawetara rampung, setengah liyane nuduhake proses utawa sebagean obyek ing panggung kanthi tingkat rinci sing ngidini kanggo ndeleng kualitas seni. Ana uga tombol kanggo nampilake ing layar wutuh lan kanthi otomatis rotasi.

maps Wisata

maps Wisata

Iki loro conto, sing aku wis dipotong kanthi bab-bab detail lan spasi. Nalika sampeyan ndeleng saben jendhela bangunan lan jinis perspektif sing diterapake, iku ora mungkin kanggo mandheg apa sing bakal ditindakake.

maps Wisata

Ana sawetara proyek ing Panama, sanajan mayoritas saka Spanyol; sawetara wis nyakup kartografi web lan ilustrasi klasik.

Sing nyenengake tingkat otomatisasi sing wis kita tandhingake ing kartografi, akeh sing bisa kita tindakake saka seluler, pendekatan, ukuran, nganyari, sesambungan karo dunya sing maya; Bab sing paling nyenengake yaiku kita ngerti yen saben wulan 12 bakal ngluwihi. Nanging iki minangka salah sijine bagian saka roman kartografi sing, nanging ngoptimalake rutinitas kita, ora bakal bisa ngatasi rasa, senadyan kita bakal nindakake apa-apa.

Singkatipun, iki minangka karya sing apik banget, senadyan ing sawijining dina, dheweke bakal dadi museum, sauntara saiki isih migunani kanggo ilustrative, promosi, wisata, lan peran visual. Kanggo kabeh liya ana Google Maps.

Menyang gallery Juan Núñez.

Lengkap dening egeomates | sawise Cartotalk link | kaiket ing lampu kilat saka Alpoma | karo tujuan keblinger kanggo ndawakake wektu alam ephemeral saka RT | Tanpa ban iki retuiteo loropaken ...

Ninggalake balesan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan data komentar sampeyan diproses.