Arsip kanggo

Maps

Ukuran negara sejatine

thetruesize.com minangka situs sing menarik, ing endi sampeyan bisa nemokake negara ing pamirsa GoogleMaps. Kanthi nyeret obyek, sampeyan bisa ndeleng kepiye negara kleru karo bedane lintang. Kaya sing ditampilake ing gambar, proyeksi silinder, nalika nyoba nggawe proyeksi ing pesawat, meksa ...